Jag vill bara säga..

Jag vill få det sagt, det jag inte längre kan säga till dig, men jag vill bara få det sagt. Jag vill säga att jag saknar dig. Jag vill säga tack för allt du gav mig. Jag vill berätta hur du fick mig att hålla upp mitt liv som jag nu mera har tappat. Jag vill berätta hur levande jag kände mig med dig, hur otroligt ledsen och hur otroligt glad du gjorde mig. Jag kände mig så levande och jag gjorde någonting av varenda dag, jag gjorde både saker jag inte ville och saker jag verkligen ville. Men jag gjorde i alla fall någonting, av både mina mörka och ljusa dagar. Jag överlevde all smärta, jag överlevde all sorg, jag överlevde all oro och all rädsla. Jag gick inte runt i cirklar, jag gick runt alla hörn och fick se alla kanter. Jag vill säga att jag saknar dig och jag vill att du ska veta hur tacksam jag är för den jag var med dig, för alla gånger du fick mig att vilja hålla upp mitt liv även fast jag inte orkade bära mer. Jag vill att du ska veta hur tacksam jag är för alla gånger som jag gjorde mig fin även fast jag visste att allt bara var spackel och en fruktansvärd tid.

Här, gullet!

Kommentera gärna! Förhoppningsvis så gör du mig glad.

Vem är du ?Klistra fast mina uppgifter.

E-postadress: (Publiceras ej offentligt)Din blogg, tack (:Kommentar:Erica

Fint skrivet! <3

Svar: Åh tusen tack! Det värmer djupt <3
Joy Malou Schubert

2015-07-10 « 19:07:09
Din blogg: http://faithhopelove.blogg.se
♀ P E A C E R E V ♀

Väldigt fint skrivet, speciellt delen "jag gick runt alla hörn och fick se alla kanter.". Den var typ baaam!

Du borde satsa på skrivandet. Inte enbart det, men alltså du skulle kunna komma långt med din blogg tror jag, då den är annorlunda och lite sådär magiskt vacker.

Det är inget smörande här, utan jag är seriös. Det finns tre personer här på bloggosfären som jag stött på som skriver väldigt bra. En heter Olivia, en heter Therese och så är det du.

Svar: Det betyder otroligt, otroligt mycket för mig att läsa det här ifrån dig. Jag älskar ju att skriva och det är min viktigaste passion tror jag, för när jag skriver känns det som att jag flyter. Jag svävar. Älskar det! Och jag har aldrig känt mig så fri som när jag skriver, samtidigt som det ibland gör ont så att jag bara vill skrika ut allting istället.. Men att skriva gör det så permanent och det känns som att jag vänder blad för ett nytt kapitel.

Jag älskar dig för det du gör, för den jag uppfattar att du är. Du är så speciell för mig, det är lustigt hur det kommer sig men så är det. <3
Joy Malou Schubert

2015-07-11 « 12:58:13
Din blogg: http://peacerev.com
trackbacks