Birthday dinner

Hej lovelies! Jag hoppas att ni har en underbar helg! Önskar er en fortsatt fin kväll.
Nu är man redo för dagen! Det blir ett litet firande i alla fall, vilket jag är riktigt tacksam för. Älskade familj! Sen kommer även en vän till mamma över som jag älskar. Hon är helt underbar! Jag har annars blivit så "anti-födelsedag" sen jag fyllde 21, men det är nog viktigt att fira sig ordentligt varje år ändå. Vi knäppte ett kort innan middagen, jag och mamma med min bror. Minns inte sist jag tog en bild på mig själv. Finner det inte kul att se sig själv längre, inte heller intressant att uppdatera sociala medier. Jag vet inte varför men har verkligen tappat glädjen i det där. Om 20 år kanske jag önskar att jag hade tagit massvis med bilder dock.. I gåva fick jag Christian Dior - Hypnotic Poison, min älsklings doft. Sen önskade jag mig en cigarr för har alltid velat testa det, hehe.. Fick två stycken t.o.m., de som är så dyra. Väldigt generöst! Tusen massa tack för precis allting! Bär på ett oändligt leende just nu.

"Har den äran"

För 22 år sedan föddes jag runt klockslaget 07:00 på morgonen. Wow, 22 år av upplevelser och minnen. När man tänker på det känns det så surrealistiskt! Firandet sker i helgen, det blir väldigt lugnt vilket jag trivs bäst med. Det enda jag gör om dagarna är i princip att plugga och plugga. Har varit slutkörd mentalt så pass länge att det är rätt skönt att fokusera på en sak. Jag har förlorat mycket de senaste åren och kan sakna den jag brukade vara, men ibland händer saker och det enda du kan göra är att tillåta dig själv att känna och agera därifrån. Jag får helt enkelt gå vidare, vilket jag har gjort, men man måste fortsätta trots att smärtan återstår. Och jag vet att när det där nya steget väl är taget, då uppnås den renaste känslan man kan nå. Det blir min drivkraft! Idag har denna underbara mash-up spelats på repeat. En av mina absoluta favoriter ifrån 2014! You'll see what I mean.


Ett balanserat kaos


sofiablomgren.com engvallartistry.se
Som om jag andades ur hennes lungor. När jag såg detta foto blev jag alldeles betagen av ögonblicket, jag kan inte förklara varför men så var det. Dagens tystnad omfamnade 40-talets eko. Det visar sig att Sofia Blomgren bemästrade kameran medan Anna Engvall stylade denna skönhet. Ett enastående samarbete! Först ser jag endast det svartvita fotot, efter en stund dyker de färgglada upp. Vilken häftig kontrast! Känslan faller över hela kroppen.Make it work

Jag har endast redigerat fotona.
De senaste kvällarna har bestått av träning och plugg. Dagarna har mestadels bestått av sömn. Nu är det dock en ny vecka med vardagar framför oss, så denna morgon möter jag solen. Härlig feeling! Jag började med träningen framför ett avsnitt av #modellpojkar och därefter finslipade jag plugget. Klarade uppgiften som jag var så osäker över, fick stark feedback som man hoppas på! *Pustar ut*. Känner mig hur taggad som helst inför nästa moment. Älskade motivation! Proven vi gjorde gick också strålande. Det flyter på bra kan man lugnt säga.. Varför är inte mitt självförtroende där det bör vara? Varför blir det så svårt att slappna av? MEN i denna sprudlande sekund dansar jag av lycka och det ska jag njuta utav! Träningsvärk stramar och ögonen tröttnar, men är fri för resten av da'n. Jag har gjort allt jag ska. Helt underbart! Önskar er alla en fortsatt fin vecka. Hoppas att ni har det bra!