Let it rain


Om jag lyckas få två timmar över emellan planer så kan jag träffa vänner. Jag är väldigt stressad hela tiden och det resulterar i att jag inte heller är på topp med humöret så de två timmarna skulle jag egentligen behöva spendera ensam, annars går all tid till skolan och musiken. Men! Denna vecka lyckades jag i alla fall glatt träffa Isabelle, passade även då på att ge hennes tidiga födelsedagspresent. Vi tog en fika och snappade upp ett par foton! Saknat kameran men här hade jag inte riktigt tid att tänka igenom ljus eller vinklar direkt, skulle nämligen snart åka iväg på nytt äventyr med gospeln inför fredagens konsert.


Presenten jag gav till Isabelle är en härlig cartoon crop top! Jag letade överallt efter den äkta som ursprungligen kommer ifrån AX Paris, men det var tyvärr slutsålt precis överallt så jag vände mig till Amazon och köpte en liknande. Det jag avskyr med vissa märken är att de aldrig mer tar in det som är out of stock, jag blir irriterad på det faktiskt. Varför slutar de sälja något som är world wide populärt (?) Hur som helst, denna blev bra tillslut. I love it!

C o l l i d e

Det faller så svävande, känslan du skänker. Du skär upp min bröstkorg, du lägger dig i min öppna famn fylld av skam. Du binder mig, men kapar av alla band. Du släpper mig fri i en tomhet där jag söker efter ditt rop efter mig. I en tomhet där mina hopp ekar över dig. Natten viskar vägen ut, men jag drömmer att det.. det är slut.

Summer in September

Det finns så mycket att göra och tänka på hela tiden. De första prioriteterna är ju skolan och båda gospelkörerna jag är med i nu. Jag gjorde nyligen en audition för en av Sveriges bästa gospelkörer och det blev succé! Min prestation var dock inte på topp tyvärr för mina nerver stökade till tonerna när jag sjöng, men annars gick det helt okej. Jag kom in och är så tacksamt glad! Fått uppleva så mycket dessa två veckor med dem. Skolan flyter på som vanligt men det är ganska mycket på kort tid. Jag hoppas att ni alla fina, underbara människor mår bra och njuter av solen precis som jag. KRAM