P r e c i o u s

Jag har endast redigerat fotot.
Åh, en underbar vän skickar mig denna ljuvliga bild på hans brors bedårande hundvalp. Han är hundvakt och får äran att mysa med denna älskling, snacka om att jag är avis! Som den djurälskare jag är så är det en stor dröm för mig att få dela livet med en hund, men är allergisk vilket dessvärre hindrar mig. Tror dock att allergin lägger sig ju äldre jag blir, känner inte alls samma symton idag. Vi hade en katt när jag var yngre, efter ett par år gav vi bort henne p.g.a. detta problem. Därför vågar vi inte skaffa en hund för tänk om vi blir tvungna att även ge bort den, det vore ju så himla orättvist. För båda parterna! Det är verkligen hjärtekrossande att lämna bort ett djur som har blivit ens familjemedlem och bästa vän, även fast det är för allas bästa..

Här, gullet!

Kommentera gärna! Förhoppningsvis så gör du mig glad.

Vem är du ?Klistra fast mina uppgifter.

E-postadress: (Publiceras ej offentligt)Din blogg, tack (:Kommentar:♀ THE REVOLT ♀

Varje gån jag kikar in här hoppas jag på att du lagt upp ett nytt inlägg xD och idag är en dag då du lagt upp ett! lalalallala :D

Jag älskar djur av botten av mitt hjärta. alltså då djur far illa så knyter det så hårt i magen. Som att någon gett mig ett knytnävsslag där. Jag skulle lätt sänka pengar till djurrättsorganisationer som Djuren rätt osv. Men! det skumma är att jag är sjukt rädd för dem :o Alltså jag älskar dem men de skrämmer mig :o svårt att förklara. Liksom jag skulle kunna volontärjobba för att öka djurens rättigheter, men jag skulle inte kunna ha ett djur hemma för att jag är rädd för dem :o

Typ min bästa vän hade fåglar och släppte lös dem i lägenheten, då det hände satt jag i deras toa och väntade tills fåglarna "flugit klart". När vi var och badade med skolan i en sjö och jag såg en fisk vid mina fötter så gick jag upp och satte mig vid stranden och lekte mes sanden tills vi åkte hem. mitt hjärta älskar dem, men min kropp säger emot. Asså typ om en get kommer emot mig reagerar min kropp direkt med att ta ett steg bak :o

Frågade mamma om det hänt ngt mellan mig och djur då jag va liten, men hon sa att det inte hänt ngt. Så jag undrar var min osäkerhet har kommit ifrån. :o

Svar: Wow! Vad speciellt. Det måste vara en väldigt främmande känsla, att älska något men samtidigt "frukta" det. Du dras till det men du backar. Läskigt nästan, eller alltså jag försöker sätta mig in i situationen. Annorlunda. Har du testat KBT för det? Det skulle kunna hjälpa dig att reda ut känslan, för din egen skull så du förstår varför. Vilket kan ge dig en chans att klara av djur.
Joy Malou Schubert

2014-11-29 « 22:14:22
Din blogg: http://TheRevolt.blogg.se
♀ THE REVOLT ♀

svar: jaha okey då vet jag haha xD håller med dig om att namnet är fint ^^

2014-11-29 « 22:16:19
Din blogg: http://TheRevolt.blogg.se
Petra Johansson

Nemmen vad söt! :D

Svar: Jaaa, adorable! ♡
Joy Malou Schubert

2014-11-29 « 23:55:09
Din blogg: http://solskensglad.se/
Anna Munkhammar

Har du kollat vad du är allergisk mot. Är det pälsen eller proteinet från hund. Beroende på kan det ju fungera med vissa raser :-)

Svar: Proteinet? Får nog kolla det :)
Joy Malou Schubert

2014-11-30 « 01:20:22
Din blogg: http://bodenbynight.se
Emmy's Life

Vilken söt bild på vovven :')

Svar: Ja visst! :)
Joy Malou Schubert

2014-11-30 « 10:00:16
Din blogg: http://emeliematkoski.blogg.se/
Amanda Ölund

Åh, vad söt! :)

Btw, nu har jag precis publicerat inlägget om hur man laddar ner typsnitt från dafont.com så att de syns på alla datorer. :) Hoppas det hjälpte, kommentera om något var oklart! Kram!

Svar: Tusen tack, du är så himla generös! ♡ Jag ska kolla in dig nu direkt :)
Joy Malou Schubert

2014-11-30 « 11:49:42
Din blogg: http://amandaaevelina.blogg.se
LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Men åååh jag smälter, så sööööööt!

Svar: hm.. asiatiskt? Har inte ätit så många så har ingen favorit. Men i övrigt så är det nog kycklingfilé med pommes och pepparsås, eller något sånt, haha. :)

Svar: Übersöt! :D Jaha, okej. Gott :) Jag gillar att fråga om folks favorit mat eller filmer t.ex. för man kanske hittar nåt man inte har smakat eller sett förut.
Joy Malou Schubert

2014-11-30 « 12:32:39
Din blogg: http://babustylee.webblogg.se
Anonym

Åh vad söt :)

Sv: Det kostar inget att gå möte på en resebyrå så det är bara att gå dit och se om de har tid :) Åh tack så mycket!

Svar: Eller hur! :) Jaha, oj då. Är det gratis? Wow, det trodde jag aldrig.. Härligt.
Joy Malou Schubert

Felicia - Modell

Åh vad söt :)

Sv: Det kostar inget att gå möte på en resebyrå så det är bara att gå dit och se om de har tid :) Åh tack så mycket!

Svar: Eller hur! :) Jaha, oj då. Är det gratis? Wow, det trodde jag aldrig.. Härligt.
Joy Malou Schubert

2014-11-30 « 13:11:40
Din blogg: http://feliciao.se/
ɑ n n i k ɑ

Så söt :D

Svar: Hur söt som helst! :)
Joy Malou Schubert

2014-11-30 « 13:13:31
Din blogg: http://blogofphoto.webblogg.se
Alicia - Alicia And Stuff

Åh herregud vilken söt bild, på en ännu sötare vovve!

Svar: Ohja! Love it. För söt asså :D
Joy Malou Schubert

2014-11-30 « 14:48:08
Din blogg: http://Aliciaandstuff.blogg.se
Johan

Jag är solklart mer kattmänniska än hundmänniska, älskar katter. Just nu känns det dock väldigt jobbigt. Läs mitt senaste inlägg så förstår du varför...

SV: Ja, jag har själv aldrig haft panikångest, men flera av mina vänner har det och mitt ex hade det så gott som dagligen. Usch. Det är hemskt.

Är du upprörd eller frustrerad handlar du mer i affekt, men det är sant, då handlar man sällan med tankar utanför boxen.

Ja, jag såg din feedback, massa tack för det! Det värmer och är superkul att du gillar den så mycket, att det vi gör redan har trollbundit någon, om man nu kan säga så ;)
Det är just den känslan, det där avslappnade och skämtsamma, med glimten i ögat ibland, som vi har velat uppnå och det tycks vi ju ha lyckats med då. Tack!
Avsnitt två kommer troligen ut i början av nästa vecka, så håll ögonen öppna :)
Jag såg din feedback på Youtube också, tack för den! en sak bara, jag har aldrig gjort högskoleprovet, det var Thaer som hade gjort det :D haha. Men det är inte lätt att hålla isär allas röster sådär i början, det kan jag förstå och jag vet som sagt precis hur det är. Så är det varje gång för mig när jag kommer in i en ny grupp med männisjor jag inte känner. Det är svårt att känna igen röster sådär i början, det tar ett tag innan man lär sig, men i och med poden nu då så blir det exakt samma sak för dig och alla andra som lyssnar, det har jag faktiskt inte tänkt på förrän vi tog upp det i förra kommentarern, men så är det faktiskt :)

Det är bra att du har den självinsikten om dig själv då, den stämmer isf överens med hur du uppfattas, iaf som jag uppfattar dig, och det är alltid positivt :)

Du kan läsa mer om Tissen i mitt senaste inlägg,som sagt... :(

Kram

Svar: Jag älskar katter jag med. Jag hade ju en katt som jag älskade mer än något annat, men vi gav bort henne sorgligt nog p.g.a. min allergi. Idag är jag 21, då var jag 12 och jag saknar henne än. Världens sötaste gos.

Åhnej! Jag ska definitivt läsa ditt senaste inlägg :( ♡ Inte gjort det än men ska göra det efter jag har besvarat denna kommentar.

Ja, jag är glad att du berättade om er podcast öppet så att jag och många fler får ta del av den. Fint fint! Jaha, ursäkta mig. Jag blandade ihop rösterna, hehe förlåt. Jag skrev ett svar på min egen kommentar nu och bad om ursäkt för mitt missförstånd :) Ni har egentligen väldigt olika röster nu när jag lyssnar på introt igen där ni presenterar er i Synpoden.

Ja men precis, alla uppfattar ju varandra olika. Jag hoppas i alla fall att den uppfattningen du fick ska uppfattas av alla, för det är så jag vill vara och det är så jag ser mig själv :) Absolut. Jag ska läsa om din katt. Här i din kommentar uppfattas det som något jobbigt och sorgligt. Jag vet ju att Tissen var sjuk som du tidigare nämnt, usch :( Kram
Joy Malou Schubert

2014-11-30 « 16:13:22
Din blogg: http://schumacher4ever.blogg.se
Anna Munkhammar

Brukar vara svårare om man är allergisk mot proteinet än mot pälsen bara tyvärr :-/ men brukar ju ändå vara lite individuellt vad som fungerar

Svar: Jaha :/ men vad menar du med proteinet hos en hund?
Joy Malou Schubert

2014-11-30 « 17:06:35
Din blogg: http://bodenbynight.se
Johan

SV: Ja, jag vet hur det är. Nu är det drygt 4,5 år sedan vi fick ta bort familjens lilla kisse och nu i fredags fick vi ju ta bort lilla Tissen... Usch, det är så hemskr och sorgligt. De blir ju som en del av familjen, lika mycket familjemedlem som mamma, pappa, bror, syster, sambo eller vad som helst...

Ja, det tycker jag att du ska göra. Lilla fina Tissen... :(

Haha, men du, lägg av! Det behöver du väl inte be om ursäkt för? Det är sådant som händer :)
Jag bara upplyste dig om sanningen ;)

Ja, det kan ju inte jag svara för, hur alla andra uppfattar dig, men jag uppfattade dig så åtminstone :)

Kram

Svar: Exakt så! :/ Jo jag vet, men jag ursäktade mig ändå. Man vet aldrig, finns ju vissa som tar illa upp att man inte tog rätt osv. Bäst att göra det då :) Glad att du upplyste mig.

Nej men så är det ju. Jag uppfattar dig som en väldigt glad, utåtriktad person. Du är väldigt öppen och uppmärksam, känns det som. Det gillar jag! Du verkar vara en uppskattad person. Jag uppskattar dig. Gillar ditt sätt att uttrycka dig på, i din blogg och i dina kommentarer. Kram
Joy Malou Schubert

2014-11-30 « 17:47:32
Din blogg: http://schumacher4ever.blogg.se
Johan

SV: Tack! Folk brukar säga att jag kan det där med att uttrycka känslor i text och det tycks jag ha gjort här på nytt. Vill verkligen få känsloena att gå ut genom skärmen och det verkar de göra. Lilla älskade Tissen.
Ja, det var hemskt. Lilla gubben, som han fick lida där under de sista dagarna, stackarn. Nu behöver han inte lida mer och han är förhoppningsvis där uppe i himlen, tillsammans med Ford, familjens gamla katt, springer omkring och har det allmänt bra där uppe, men saknaden är stor. Jättestor.

Kram

Svar: Vad kul att du får höra det! För så är det verkligen. Du skriver väldigt svävande, man känner allting i luften när man läser det du skriver. Fint skrivet om Tissen.

Ja, jag önskar att både Ford och Tissen får vila i evig frid ♡ Ingen ska behöva lida. Jag förstår din saknad, tungt nu men minnena kommer att gå vidare med dig och styrkan kommer att bära dig igenom allt :)
Joy Malou Schubert

2014-11-30 « 17:53:32
Din blogg: http://schumacher4ever.blogg.se
Emma Fernhagen

vilken super fin blogg du har:D

Svar: Hej Emma! Vad kul att höra. Go du e! Tusen tack :) ♡
Joy Malou Schubert

2014-11-30 « 19:35:27
Din blogg: http://emmafernhagen.blogg.se
Frida

GUD VAD SÖT!!!!! Hundvalpar är det sötaste som finns!!

Svar: Verkligen! :D Jaaa, de är alldeles bedårande ♡
Joy Malou Schubert

2014-11-30 « 21:18:36
Din blogg: http://positivethought.blogg.se/
Josefina

Gud vad fin blogg du har! Här ska jag kika in oftare.

Kram :)

Svar: Åh vad fint av dig! Jag blir så himla glad :) Tack för dina värmande ord ♡
Joy Malou Schubert

2014-11-30 « 21:42:34
Din blogg: http://www.lafina.blogg.se
Vilmala

såå fiin

Svar: Adorable! :D ♡
Joy Malou Schubert

2014-12-01 « 08:51:51
Din blogg: http://vilmala.blo.gg
Amanda Jona [SPONTAN]

Men nej så tråkigt att du är allergisk!

Svar: Ja tyvärr! Så surt att vara det.
Joy Malou Schubert

2014-12-01 « 12:25:18
Din blogg: http://spontan.blogg.se
Felicia - Modell

Sv. Åh tack så mycket! :)
Man kan få hjälp med allt, det är bara att fråga det man vill veta. Resebyrån får betalt när man bokar en resa via dom. En viss % av resans pris går till resebyrån :) Jag har märkt det att det kan skilja mycket i pris beroende på resebyrå och vart man ska resa, så det kan vara bra att kolla upp priser på flera ställen :)

Svar: Jaså! Tusen tack för din hjälp :) ♡
Joy Malou Schubert

2014-12-01 « 16:56:14
Din blogg: http://feliciao.se/
Clara

Ja, det gör det så det känns verkligen juligt!

Svar: Mhm :) ☆
Joy Malou Schubert

2014-12-01 « 18:49:26
Din blogg: http://clararingqvist.se
LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Svar: Jag har inte skrivit den själv, och vet dessvärre inte vem som har skrivit den. Kände också igen den!

2014-12-01 « 19:05:35
Din blogg: http://babustylee.webblogg.se
moniki.blogg.se

men gud vilken underbar hund!
Sv: tack :D

Svar: Ohja! :D
Joy Malou Schubert

2014-12-01 « 20:10:41
Din blogg: http://moniki.blogg.se/
Sofia

Ååh vad söt!!

Svar: Verkligen! :) ♡
Joy Malou Schubert

2014-12-01 « 20:56:59
Din blogg: http://byfia.com
Helen

Men åh så söt :)
Kan ju inte bli annat än kär :)

Jag beställde tavlan från henne och kände inte henne innan, men hon är super gulligt så haft lite kontakt sen dess :)

Här kommer länken: http://www.designonline.se/Products/sek1/Home_Accessories/Vase&trademark=Kähler

Svar: Eller hur! :) Okej. Tavlan är fantastisk. Påminner lite om en touch av Gynning's konst i färgerna. Jaha, tack så mycket! ♡
Joy Malou Schubert

2014-12-01 « 22:40:17
Din blogg: http://heleeens.bubbleroom.se
Sandra Lundin

Men kära nån vilken underbar liten vän!

Svar: Visst asså! :D
Joy Malou Schubert

2014-12-02 « 07:15:26
Din blogg: http://atilio.blogg.se/
Liborius

så söt!!

Svar: No doubt! :)
Joy Malou Schubert

2014-12-03 « 17:39:24
Din blogg: http://liborius.se
Anna Munkhammar

jag har hört att man kan vara allergiska mot olika delar av djuren. man behöver inte vara allergisk mot samma sak i hunden. en del är allergiska mot pälsen och då kan det typ funka med raser som inte släpper päls eller är nakna. Men vissa är allergiska mot proteinet och då får man problem med mjäll, saliv mm från hunden för att det irriterar och då spelar pälsen mindre roll. Ska inte säga att det helt säkert är så men fått det berättat av en allergiker och de kan testa för sånt. Finns ju vissa som är allergiska mot laktos och kan dricka laktosfri mkölk medan andra är allergiska mot mjölkprotein och då spelar det ingen roll om mjölken har laktos eller inte. låter ju inte helt fel att det kan vara samma med djur

Svar: Tusen tack för din förklaring! Superbra beskrivet. Nu förstår jag precis :) ♡
Joy Malou Schubert

2014-12-03 « 20:52:59
Din blogg: http://bodenbynight.se
ɑ n n i k ɑ

SV: oj, tusen tack! :) Tappade rent ut sagt hakan igår då jag såg solnedgången. Helt otroligt! :o

2014-12-04 « 10:04:33
Din blogg: http://blogofphoto.webblogg.se
MATILDA

Men guuuud så söt! ;D Smälter!!

Svar: Eller hur! Jag med :D
Joy Malou Schubert

2014-12-04 « 10:53:05
Din blogg: http://matildays.se
Sanna Preifelt - JULKALENDER ❤

Åh vad söt :)

Svar: Bedårande! :)
Joy Malou Schubert

2014-12-04 « 15:09:30
Din blogg: http://sannasrum.se
LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Svar: Tack fina du! <3

2014-12-04 « 20:34:17
Din blogg: http://babustylee.webblogg.se
jessica

SVAR: Det är synd att inte alla är lika vettiga som du är!

Svar: Kärlek till dig, guldet!
Joy Malou Schubert

2014-12-05 « 12:39:11
Din blogg: http://jessicasreumatism.blogg.se
FrökenTV, bloggen om tv och film

så söt

Svar: Indeed! :D
Joy Malou Schubert

2014-12-06 « 12:39:52
Din blogg: http://efji.blogg.se/
Helen

Åh ja är också en riktigt hundälskare, eller de flesta djurälskare :P

Skulle gärna ha en hund, men har tyvärr inte tiden just nu :( Ska jag skaffa en hund ska jag verkligen ha tid att ta hand om den.

Svar: Samma här! Jag förstår det. Ja, att ha en hund är lika mycket jobb och ansvar som att ha ett barn. Kanske inte helt, men nästan iaf :)
Joy Malou Schubert

2014-12-06 « 22:17:14
Din blogg: http://heleeens.bubbleroom.se
Lisa Bengtsson

Vilken sötnos! :) Jag är också allergisk men köpte mig en pomeranian, han är såååå fin och jag har inte haft några problem alls! :)

Svar: Mhm, så söt! :) Jaha, åååh.. jag älskar Pomeranian ♡ Har du något inlägg med foton på er hund? Skulle vilja se det. Länka gärna. De är ju så bedårande! Hur kommer det sig att du är allergisk men inte mot Pomeranian?
Joy Malou Schubert

2014-12-07 « 15:45:42
Din blogg: http://www.lisabengtssons.com
lisa

Svar:tack :) http://lisabengtssons.com/category/puh.html - här kan du hitta massa inlägg och bilder på min lille kille! :) jag googlade massa när jah ville skaffa hund å såg att många tålde proteinet i just pomeranian å lyckligtvis va de samma för mig :)

Svar: Bedårande ♡
Joy Malou Schubert

2014-12-07 « 18:10:44
Din blogg: http://www.lisabengtssons.com
mmirandas.blogg.se

Nej men vilken sötis! jag är också en djurälskare, djur är bäst :D

Svar: Eller hur! Gooosiii :D ♡
Joy Malou Schubert

2014-12-08 « 18:45:19
Din blogg: http://mmirandas.blogg.se/
jessica

SVAR: För mig spelar vädret faktiskt rätt stor roll i mitt mående! Jag mår bättre i torrare luft och sämre i fuktig. En brukar ju säga att reumatiker mår bättre på sommaren pga värmen, men jag mår bara sämre. Anledningen är att i Sverige har vi väldigt fuktiga sommrar vilket gör att mina tår och fingrar sväller upp och jag mår bara allmänt dålig. På vintern är det samma sak, hög luftfuktighet = ondare. Detta är ju inte fallet för alla, men så är det i alla fall för mig. Sedan brukar jag även få ont i huvudet när det är fullmåne, men där finns det ju meningsskiljaktigheter ifall det kan påverka människor på det viset.

2014-12-08 « 20:50:10
Din blogg: http://jessicasreumatism.blogg.se
Helen

Ja verkligen, men den dagen ja ska skaffa barn får de komma en liten hund hem hit också för då har man mer tid hemma. Tills dess får jag nöja mig med att vara hundvakt till mina små prinsessor dvs min brors lilla hund och min killes föräldras hundvalp :)

Svar: I see! Åh låter så mysigt :)
Joy Malou Schubert

2014-12-09 « 23:24:36
Din blogg: http://heleeens.bubbleroom.se
Liborius

så söt!

Glad tredje advent!!

Svar: Tack, finaste Liborius! Glad tredje advent ♡☆
Joy Malou Schubert

2014-12-14 « 11:55:27
Din blogg: http://liborius.se
Liborius

så söt!

Glad tredje advent!!

Svar: Tack, finaste Liborius! Glad tredje advent ♡☆
Joy Malou Schubert

2014-12-14 « 11:55:28
Din blogg: http://liborius.se
VERONICA - fashion blog

Underbar bild, herregud så söt. Vilken underbaring! Vill ha en sån liten sötnos springandes här hemma.. önskar! :) Ha en underbart fin kväll! Kramar på dig <3

Svar: Exakt min känsla och tanke! Guld ♡ Tack detsamma, finaste Veronica :) Kraaam
Joy Malou Schubert

2014-12-14 « 17:42:36
Din blogg: http://www.nattstad.se/vveronicas
THE REVOLT

Har du oxå tagit bloggpaus? :(

Svar: Det har hänt lite negativa saker för mig denna månad. Därför uppdaterar jag inte. Hoppas allt är bra med dig, älskade du! :) Kram
Joy Malou Schubert

2014-12-15 « 12:02:24
Din blogg: http://TheRevolt.blogg.se
Sofie

Åh så himla söt!

Svar: Visst asså! :) ♡
Joy Malou Schubert

2014-12-15 « 20:59:57
Din blogg: http://sofiewiberg.blogg.se
Anna Munkhammar

Men, varför uppdaterar du inte? Bloggtorka?

Svar: Det har hänt lite negativa saker för mig denna månad. Därför uppdaterar jag inte.
Joy Malou Schubert

2014-12-15 « 23:41:59
Din blogg: http://bodenbynight.se
Anna Munkhammar

Okej, du fr komma tillbaka när du slickat såren lite :-) Blev ju som engagerad nu när vi skrivit lite, tycker jag är kul :-)

Svar: Tack, vad fint av dig! ♡ Jag ska försöka uppdatera mer nu när jag får lite ledigt. Tack för dina kommentarer, gullet.
Joy Malou Schubert

2014-12-16 « 21:57:20
Din blogg: http://bodenbynight.se
Ida

Så söt!

Svar: Ja men eller hur! Helt bedårande ♡
Joy Malou Schubert

2014-12-20 « 23:57:04
Din blogg: http://alwaysida.blogg.se
Vendela

Nämen gud så söt! :) God jul

Svar: Verkligen söt. Bedårande! God jul ♡
Joy Malou Schubert

2014-12-21 « 09:01:16
Din blogg: http://vendelalla.blogg.se
BERGS

Tack för din kommentar i min blogg, supergullig! :)

2014-12-21 « 19:33:12
Din blogg: http://bergs.devote.se
Ida Lindborg ♡

ååååh jag smälter!! såå himla sött! och vad synd att du är allergisk, och precis som du skriver så blir djuren som ens bästa vän. Jag förlorade ju min katt som var min bästa vän i maj, det var så himla jobbigt :( ♡

Sv: tack så mycket hihi ♡ jag vet faktiskt inte vart den är ifrån om jag ska vara ärlig, för vi köpte den till våran andra katt för några år sedan :D
Vad roligt att höra, kramis och god jul kram ♡

Svar: Minns det, vi skrev med varandra om din älskade katt. Väldigt tragiskt, men minnena ni delar är så himla vackra och de kommer alltid vara levande för dig ♡ Okej :) Tack för ditt svar. God jul igen ♡☆
Joy Malou Schubert

2014-12-23 « 18:52:17
Din blogg: http://photobylove.se/
michelle bergström

Åh vilken sötnos!

Svar: Verkligen! Alldeles bedårande :) Jag önskar dig en god fortsättning och hoppas att du har haft en riktigt fin jul ♡☆
Joy Malou Schubert

2014-12-26 « 21:52:28
Din blogg: http://michellebergstrom.forme.se
Marielle

Åh vilken söt hund, det skulle verkligen ha varit en dröm att få ha en hund! åh så jobbigt att vara allergisk emot hundar.. :(
SV: ja precis, det är så otroligt jobbigt när man köper ett par byxor och det är väldigt dålig kvalitet på dom.. Jag som är så kort är det enklast att ha ett par byxor som är strechiga, så det var perfekta men dom gick i sönder så otroligt snabbt! tack för tipset ska verkligen kolla upp dom! Kram!

Svar: Ja men verkligen! Drömmen! Det är riktigt surt att vara allergisk :/ Men men.. vad gör man :) Visst är det så! Jag kan bli så irriterad på kläder med dålig kvalité. Varför ens lägga ner tid på jobbet om kunderna ändå inte blir nöjda för att det går sönder. Absolut! Kram
Joy Malou Schubert

2014-12-28 « 15:54:51
Din blogg: http://mariellethulin.forme.se
Kajsa

så söt bild !!

Svar: Adorable! ♡
Joy Malou Schubert

2014-12-30 « 03:08:45
Din blogg: http://wanderlustes.blogg.se/
ida ❀ ᴘʜᴏᴛᴏ ᴀɴᴅ ʜᴏʀsᴇs ∞

nej men guuud så söt!! åhh :'DD
sv; jaa verkligen, är supernöjd!! :') haha ja sant!!
åhh tacktack :'D tack detsamma fina du!! kram

Svar: Jaaa :D ♡
Joy Malou Schubert

2014-12-30 « 19:32:48
Din blogg: http://idanilssonphoto.se
Anna Holm

Oh my god vad söt!

Svar: Jag vet! Önskar att hunden var min :)
Joy Malou Schubert

2015-01-16 « 11:01:13
Din blogg: http://annamarialouiseholm.blogg.se/
CJ

Ja fy vad tråkigt att vara allergisk när man är djurvän, jag skulle inte överleva utan våra katter och hundar. <3 Finns ju dock allergifria?

Svar: Visst asså! Ja men jag är allergisk mot huden, det är något i deras hud som jag inte tål och det ämnet finns hos alla har jag för mig. Minns inte men det var typ så läkarna sa när jag var liten 😥 😊💚
Joy Malou Schubert

2015-03-04 « 07:46:30
Din blogg: http://cjs.blogg.se
trackbacks