Bang Bang

Överraskningen blev succé.
Mamma blev alldeles överlycklig när vi äntligen kom in på området! Jag gav henne ledtrådarna "Lucky Luuk och James Bond", men hon anade ingenting! Tillslut när vi kom fram såg hon skylten The Target, men hon anade fortfarande ingenting. Efter ett tag kom hon på det, hon skulle få göra det hon drömt om så länge! Hon skulle få lära sig att hantera ett vapen och sen testa på pistolskytte med fyra olika pistoler. Hon blev så himla glad att hon reagerade likt ett sprudlande barn som ska till Disneyland. Underbart! Hon var jätteduktig som nybörjare. Jag är så glad att min idé blev möjlig! Allt gick som planerat.

Det var så himla kul. Jag visste att överraskningen skulle bli bra! Min bror var också med på gåvan. Insåg snabbt hur trevlig personalen är och jag tycker verkligen att instruktörerna är superbra! Råder er att åka dit om ni vill testa på pistolskytte. Det är inget som intresserar mig just nu, men det intresserar mamma. Jag fick t.o.m. följa med in på banan och fota henne. Lyx! Det var svårt att hantera ljuset där inne men vi är nöjda över bilderna i alla fall.
Här bjuder vi på några av dem:

Här, gullet!

Kommentera gärna! Förhoppningsvis så gör du mig glad.

Vem är du ?Klistra fast mina uppgifter.

E-postadress: (Publiceras ej offentligt)Din blogg, tack (:Kommentar:Linda

Vilken rolig grej!

Svar: Verkligen! Det var så kul att se henne briljera i det hon har önskat att få göra så länge :D
Joy Malou Schubert

2014-11-09 « 19:33:18
Din blogg: http://lifeaslethenstrom.blogg.se
LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Men åh vad roligt! Vill också testa på det där!

Svar: Tack så jättemycket för din fina och peppande kommentar! Det betyder mycket!

Svar: Det var häftigt! :D Åh kram om dig. Önskar dig en fin fortsatt söndagskväll!
Joy Malou Schubert

2014-11-09 « 20:05:38
Din blogg: http://babustylee.webblogg.se
Nikita

Men guuuud vad glad jag blir! Helt paff blev jag när jag läste dina kommentarer. Så himla fint skrivet. Och jag blir sååå himla glad om jag lyckas ispirera andra. De är lite mitt mål. Vill att andra också ska känna sig starka, för alla förtjänar det! Tack som fan igen för de enormt fina orden. Kan inte förklara hur mycket det värmde att höra. Det gjorde min kväll! Puss på dig fina människa

Svar: Det värmer i hjärtat mitt! Vad glad jag blir att du uppskattar det. Jag tycker du är så himla härlig som kan stå upp och visa att du hyllar dig själv.
Joy Malou Schubert

2014-11-09 « 20:32:19
Din blogg: http://nikitalindblads.blogg.se
mmirandas.blogg.se

Oj vad spännande! Det där borde man ju testa på :D
svar: Haha jaa verkligen! Jag brukar alltid köra på samma sak: Tikka masala :) Är så rädd att pröva på nya maträtter ifall jag inte skulle gilla det.. Hoppas du också har haft en bra dag :)

Svar: Det var häftigt att se! Alla var så himla duktiga. Man var med en hel grupp :) Jag sköt inte, men mamma gjorde. Hon tyckte det var så kul!

Den är också god! Haha, jag är precis som du. Håller mig gärna till det jag känner till :)
Joy Malou Schubert

2014-11-09 « 20:59:00
Din blogg: http://mmirandas.blogg.se/
Isabelle Olsson

Men åh vilken överraskning!! Vad spännande och kul!! :-D

Svar: Indeed! Så glad att allt gick så bra :D
Joy Malou Schubert

2014-11-09 « 22:01:08
Din blogg: http://isabellesdrommar.blogg.se/
carolines

Va fin mamma du har! Superlika var ni också :)

SV: Jag menar kanderade :) inte det rosa, de har jag aldrig smakat faktiskt! Men de andra är ju helt underbara, mums :) Åkte ner på stan och kände hur det luktade hela vägen från där vi klev av bussen och sa till min pojkvän att vi bara MÅSTE köpa en påse! Mums! Saw-filmerna har vi sett, men tack för massa bra tips! Ska kolla upp varenda en! Tack snälla, fina du ♥

Svar: Tack, gullet! :) Åh varma kanderade mandlar, jag drömmer mig bort här. Vill på Gamla Stans julmarknad! Jag förstår dig, man känner sig verkligen tvungen till att göra det. Så himmelskt gott som det är!

Ja men jag älskar själv filmtips, hehe. Ikväll såg jag White House Down som många har tipsat mig om, kan ju säga att den var GRYM! Love love love. Det är en action film :) Riktigt bra.
Joy Malou Schubert

2014-11-09 « 23:41:07
Din blogg: http://carolines.for.me/
My Fredblad

Gud vad kul! Men du sköt inte själv eller? :)

Svar: Det var det garanterat, även för mig som bara stod bredvid och fotade hejvilt :) Haha.. Jag sköt inte själv, det är inget för mig. Jag tycker vapen är läskiga sen så tål jag knappt ljudet som vapen ger ifrån sig, kan inte ens stå och se fyrverkerier.

Väldigt känslig är jag, men har självklart inget emot att andra gillar pistolskytte eller så :) Det är bara kul att se. Öronskydden var toppen, de dämpade allt men man kände ljudet inifrån nästan. Så pass hårt var det när de skulle få skjuta med en revolver.
Joy Malou Schubert

2014-11-09 « 23:50:16
Din blogg: http://fredblad.blogg.se/
zeb

Vilken rolig grej :D och vad härligt att hon blev glad för det också!

Svar: Eller hur :) Ja, det blev verkligen lyckat ♡
Joy Malou Schubert

2014-11-10 « 01:00:28
Din blogg: http://zebgra.blogg.se
♀ THE REVOLT ♀

Hahahah hoppades att jag skulle hitta ett nytt inlägg här xD

Väldigt fin är hon ^^ Hon har likadana ögon som du har ^^

Låter awesome att det blev så lyckat som du beskriver!:D

svar: Nej, var en grej som vissa gick runt med, fast de skrev "kärlek är farligt för alla dem som hatar", men jag tyckte det lät skumt då kärlek är det som frigör hatet från dem som hatar :o om du förstår hur jag menar, så omformulerade citatet till att bli som jag själv tycker xD

Två år är inte mkt haha xD du kan skicka ett fb-meddelande och bara "hej, hur är läget?", bara få igång en konversation xD

Svar: Hahaha, jag vet! Är en sån där seg jävel på uppdatering. Har så mycket med skolan så man är sällan motiverad till att blogga pga mina usla vardagar.
Åh tusen tack, vad fint av dig! Det värmer ♡

Ja, det blev bättre än väntat allting. Jag är så glad och tacksam att min plan gick igenom! Visste inte att vem som helst kunde få testa på pistolskytte.

Jaha! Jag tycker citatet är väldigt gripande och intressant.

Haha, jag vet men vågar inte :D
Joy Malou Schubert

2014-11-10 « 11:25:55
Din blogg: http://TheRevolt.blogg.se
Annsoh

Åh vad coolt! vill också prova det där!

Svar: Riktigt coolt! Haha, det var så kul :D Hon sken verkligen upp som en sol. Du borde testa det om du vill :) En häftig upplevelse, både för mig som var med och för henne som gjorde det.
Joy Malou Schubert

2014-11-10 « 12:32:29
Din blogg: http://annsoh.blogg.se
Sussi

Men vad roligt, Har alltid önskat att få skjuta lite. :)

Svar: Indeed! Det var så kul för henne. Hon sken verkligen upp. Du borde testa om du vill :) En häftig upplevelse, både för mig som var med och för henne som gjorde det.
Joy Malou Schubert

2014-11-10 « 12:35:24
Din blogg: http://myawesomedays.blogg.se
Robex Lundgren

bra jobbat

Svar: Yaaay! :)
Joy Malou Schubert

2014-11-10 « 12:52:35
Din blogg: http://ghgumman.blogg.se/
Caroline

Åh vad kul! Jag skjuter pistol en gång i veckan och det är verkligen superkul! :D

Svar: Näe?! Du är ju så cool! Berätta mer om ditt intresse för pistolskytte. Det är min mammas dröm att få skjuta regelbundet. Tack för din kommentar ♡
Joy Malou Schubert

2014-11-10 « 12:54:57
Din blogg: http://emmamariaa.for.me/
ISA

nej vad roligt! galet lika ni är med, dvs fina <3

Och du! tusen tusen jäkla tack för dina kommentarer hos mig. Blir så glad. Finis!

Svar: Åh tusen tack, du är ju så fin! Ja men tack, detsamma. Du är underbar :)
Joy Malou Schubert

2014-11-10 « 16:34:45
Din blogg: http://isabyl.devote.se
Helen

Åh va roligt!
De där har jag velat testa så länge :)

Svar: Men oj vad kul! Gör det vetja :D
Joy Malou Schubert

2014-11-10 « 17:04:36
Din blogg: http://heleeens.bubbleroom.se
Thea

Vad häftigt!! Var det svårt? :D

Svar: Mamma tycker det pga rekylen. Pistolerna är kraftigare än vad man anar, säger hon :) Revolvern var kraftigast. Det är svårt att sikta, man siktar men pistolens kraft gör att den riktas upp när skottet avfyras. Och ljudet är vansinnigt högt, hörselskydden är ju superbra men ljudet är så starkt att det känns som om det kommer inifrån en. Sjukt! Jag stod ju bakom och upplevde ljudet.
Joy Malou Schubert

2014-11-10 « 18:30:04
Din blogg: http://theasspace.blogg.se
Hanna Karlsson

Åhh vad roligt! :)

Svar: Verkligen! :D
Joy Malou Schubert

2014-11-10 « 18:55:43
Din blogg: http://hannakarlssson.blogg.se
LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Hoppas du haft en bra dag!

Svar: Åh tack, hoppas detsamma! :) ♡
Joy Malou Schubert

2014-11-10 « 18:56:14
Din blogg: http://babustylee.webblogg.se
Fanny

Gud vad läskigt att skjuta!

Sv: Jag tänkte visa i ett senare inlägg vilka teer jag har hemma och också berätta om mitt favorit te! :) Jag pluggar till beteendevetare och läser just nu kursen Hälso psykologi :D Vad spännande med pedagogiskt arbete! Det skulle jag också vilja läsa. :)

Svar: Jag stod bara bakom och tog kort, men ja det verkade lite läskigt men på ett spännande sätt. Åh vad roligt att du pluggar till beteendevetare! Jag har själv funderat om jag ska välja socionom eller beteendevetare på universitetet. Jag älskar psykologi. Vad häftigt! Finner du det svårt eller lätt? Berätta gärna mer om din utbildning och vad du senare kan jobba inom för yrken?
Joy Malou Schubert

2014-11-10 « 21:12:54
Din blogg: http://catchtheworld.se
Caroline

SV: Lätt mc kort är ett körkort man får ta när man är 16, så man får köra motorcykel. Men man får "bara" köra i typ 110km/h eller något, vilket är ganska fort om man jämnför med att när man har ett mopedkörkort (am-körkort, som man får ta när man är 15) så får man bara köra i 45km/h och inte på motorvägar :) Hoppas du förstod något av det jag skrev, för jag förstår knappt själv ahhah! Annars är det bara till att googla det, google har alla svar ;)

Finns inte så mycket att berätta om pistolskyttet mer än att det är superkul haha! Det är spännande, lite svårt & superkul! Om hon är intresserad av att skjuta regelbundet så finns det pistolklubbar/föreningar, det finns säkert någon i ert område, återigen är det bara till att googla, det gjorde jag haha! :D

Svar: WHAT? Men MC är ju fan farligare än bil, kan jag tycka haha.. Jäklar! Och det är ju väldigt stor skillnad på 45 km/h och 110 km/h. Galna regler :O Man får ta lätt mc kort när man är 16? Jag förstod :) Tror jag, haha :D

Men åh vad roligt! Tack för att du berättar. Men vadå, får man skjuta när man är under 18?
Joy Malou Schubert

2014-11-11 « 11:02:23
Din blogg: http://emmamariaa.for.me/
Karin

Åh, vad kul! Har viljat prova sedan jag såg Skyfall =)

Svar: Det var det verkligen, för både mig som bara kollade på och speciellt för mamma som gjorde det! Häftig upplevelse. Prova du, det vore så kul att se din upplevelse på din blogg sen :D
Joy Malou Schubert

2014-11-11 « 18:28:38
Din blogg: http://forevermore.blogg.se
Sandra Lundin

Men wow vilken fiffig och kreativ present! Hade också velat testa det faktiskt :)

Svar: Ja, det var så kul och annorlunda! :D Men gör det vetja, härligt :)
Joy Malou Schubert

2014-11-12 « 07:39:37
Din blogg: http://atilio.blogg.se/
MATILDA

Åh vilken vacker mamma! Ni är så lika, ser nu vart du fått din skönhet ifrån!!! Och vad roligt att testa på, skulle jag också vilja! :D

Svar: Matilda, du är underbar! Tack så himla mycket. Vad fint av dig! Ja, det var spännande. Du borde testa, eftersom du vill :D Kör ba.
Joy Malou Schubert

2014-11-13 « 14:31:41
Din blogg: http://matildays.se
linah

omg va kuul:D!!

Svar: Verkligen! Skulle du också vilja testa pistolskytte? Jag testade tyvärr inte, bara mamma men det är inget för mig just nu. Kanske nån gång i framtiden :D
Joy Malou Schubert

2014-11-14 « 07:55:50
Din blogg: http://afroeve.forme.se
bexollila

gud vilken rolig överraskning :D

Svar: Det var en väldigt rolig överraskning! :D
Joy Malou Schubert

2014-11-16 « 18:32:57
Din blogg: http://nattstad.se/bexollila
Meia Lindholm

Ååh va roligt, och så spännande!
Inte för att det själv intresserar mig, så var det så kul att läsa om det i ett inlägg, ohoho

Svar: Samma här! Jag vill inte testa men det var kul att se hur allt går till och vara vid sidan om :D ♡ Tack för din kommentar.
Joy Malou Schubert

2014-11-19 « 17:57:35
Din blogg: http://meialindholm.blogg.se/
Johan

Wow, häftigt!

SV: Namen tack!!! :)
Ja, just nu känns det jobbigt, men ja, som jag brukar säga, tiden läker inga sår, men man lär sig att hantera dem.

Nja, jag är nog lite mer egoistosk där. Om någon tar illa upp för en sådan sak får den väl göra det då, man kan inte be om ursäkt för allting. Att man efter en lyssning på ett podavsnitt råkar blamdda ihop några röster måste man ha överseende och förståelse för. Har maninte det har man en del att jobba på när det gäller insiktsfullhet, empati och förståelse för andra.

ejmen tack, vad snäll du är! Det värmer att höra. Öppen och uppmärksam är jag nog. Numera är jag nog ganska glad och utåtriktad också, men det beror väldigt myckt på omgivningen och miljön jag är i. Förr var jag ganska tyst och blyg, har alltid varit den där som lyssnar och observerar i klassrummet, har sällan själv tagit någon plats. Lite så kan jag fortfarande vara i vissa sammanhang, men i andra sammanhang är jag nog ganska öppen och utåtriktad :)

Kram

2014-12-01 « 12:01:59
Din blogg: http://schumacher4ever.blogg.se
Amanda

Åh vad kul! :)

Svar: Väldigt! :D
Joy Malou Schubert

2014-12-16 « 10:28:07
Din blogg: http://amandaaevelina.blogg.se
trackbacks