P r e c i o u s

Jag har endast redigerat fotot.
Åh, en underbar vän skickar mig denna ljuvliga bild på hans brors bedårande hundvalp. Han är hundvakt och får äran att mysa med denna älskling, snacka om att jag är avis! Som den djurälskare jag är så är det en stor dröm för mig att få dela livet med en hund, men är allergisk vilket dessvärre hindrar mig. Tror dock att allergin lägger sig ju äldre jag blir, känner inte alls samma symton idag. Vi hade en katt när jag var yngre, efter ett par år gav vi bort henne p.g.a. detta problem. Därför vågar vi inte skaffa en hund för tänk om vi blir tvungna att även ge bort den, det vore ju så himla orättvist. För båda parterna! Det är verkligen hjärtekrossande att lämna bort ett djur som har blivit ens familjemedlem och bästa vän, även fast det är för allas bästa..

F e t c h


I fight for her. I surrender for him. Climbing and holding on as I’m falling away from lost time and empty space. Chasing my own breath.
Like you’re ripping my soul out. The only thing I can’t reach. Drowning in air. The only thing I can’t feel. Whisper, scream, just be with me.

Hundrasjuttiofem-årsjubileum

Jag har endast redigerat fotona.
Här hemma ligger jag sjuk och lite sådär smyg-bitter för det känns som om mina lungor ruttnar. Hur som helst! Därmed fann jag tid för att kolla runt på internet efter läcker inredning. Önskar att jag hade sett dessa skönheter tidigare - nu är de slutsålda överallt. De butiker som har kvar Omaggio jubileumsvaser ifrån Kähler har förbeställningar, vilket inte ger mig en enda chans. Ni två älsklingar skulle ju passa perfekt i vårt vardagsrum.

En sak jag kan störa mig rejält på är alla dessa Limited Editions. Varför finns det ens? Alla företag ser ju hur folk "krigar" för produkterna, ofta slutsäljs allting väldigt fort och kunderna önskar hårt att produkten ska komma tillbaka. Varför sluta med produktionen i sådana fall? VARFÖR?! Haha, seriöst. Jag förstår inte varför! Fortsätt, fortsätt.. Har någon av er tips på liknande vaser eller andra föremål med denna typ av design? Let me know.

Höj blicken


Alla nätter som jag har gråtit mig igenom, för oss. Alla dagar som jag har sovit bort, för att smärtan bara gror. Alla minnen som jag har ersatt, för saknaden som är alldeles för stor. När du gav mig allt det där förstod du inte vad det innebär. Vi faller isär för sånt här, men vi kommer att klara det här..

M a l e f i c e n t


Wow, det här trodde jag inte om Angelina Jolie. Hon tog sig an rollen fantastiskt bra! Denna film är så vackert tolkad, jag blev alldeles berörd i varenda liten nerv. Vad tycker ni som har sett Maleficent ? Tell me, babes. För mig är detta den bästa filmen jag har sett på länge! Helt klart. Varför jag inte trodde "det här" om henne är för att jag tycker hon överdriver poser i sina uttryck, har aldrig fått intrycket av att hon agerar naturligt i sina roller.

Som skådespelerska ska man erövra andras förtroende som om allt är på riktigt, man ska få folk att känna det man själv känner, medan hon bara har "låtsats" för mig. Angelina spelar även mycket på sitt sexappeal, precis som Megan Fox gör kan jag märka, men de allra flesta avgudar ju henne så jag har försökt att hitta det där som de menar. Och det var väl just här man blev riktigt motbevisad! Jag kände verkligen varenda steg hon tog.

Rain & rainbows


Imorse skrek väckarklockan 05:00 som vanligt. Jag steg upp, tog en dusch och sminkade mig sådär fint. Kände mig förvånansvärt pigg och alldeles rakryggad, jag var fräsch och såg ut som ny. SL klantade sig rejält redan 07 imorse så det blev katastrofalt mycket folk p.g.a. tågkaoset, allting slutade med att min underbara dag blev en otursdag. Vände hem igen för panikångesten slog mig hårt. Jag missade otroligt mycket i skolan, vilket gör mig så ledsen och besviken. Varför styrs jag av någonting som min kropp själv orsakar? Min panikångest. Som om min hjärna inte fungerar i den sekunden.

Men kvällen hur som helst verkar i alla fall bli lyckad! Mamma kom hem för någon timme sen och överraskade med detta - Åhhå, hon gör min dag! Det känns som en mini-julafton. Jag köpte dock ansiktsmasken, för min hy har eskalerat och många har rekommenderat just denna. Förutom älskade Chai och läppbalsam fyndade hon även tabletter man ska lägga i varmt vatten, sedan ha ansiktet över ytan för att låta ångorna gå in i huden. Där i finns massvis av mineraler och vitaminer som är bra för porerna. HEAVEN! Nu blir det myskväll med Mask Of Magnaminty framför 22 Jump Street.

Bang Bang

Överraskningen blev succé.
Mamma blev alldeles överlycklig när vi äntligen kom in på området! Jag gav henne ledtrådarna "Lucky Luuk och James Bond", men hon anade ingenting! Tillslut när vi kom fram såg hon skylten The Target, men hon anade fortfarande ingenting. Efter ett tag kom hon på det, hon skulle få göra det hon drömt om så länge! Hon skulle få lära sig att hantera ett vapen och sen testa på pistolskytte med fyra olika pistoler. Hon blev så himla glad att hon reagerade likt ett sprudlande barn som ska till Disneyland. Underbart! Hon var jätteduktig som nybörjare. Jag är så glad att min idé blev möjlig! Allt gick som planerat.

Det var så himla kul. Jag visste att överraskningen skulle bli bra! Min bror var också med på gåvan. Insåg snabbt hur trevlig personalen är och jag tycker verkligen att instruktörerna är superbra! Råder er att åka dit om ni vill testa på pistolskytte. Det är inget som intresserar mig just nu, men det intresserar mamma. Jag fick t.o.m. följa med in på banan och fota henne. Lyx! Det var svårt att hantera ljuset där inne men vi är nöjda över bilderna i alla fall.
Här bjuder vi på några av dem:

Sjätte november

Du förtjänar hela himlen och mer därtill.
Du har under hela mitt liv varit min bästa vän och min enda förebild, men det är inte därför jag älskar dig eller varför jag beundrar dig. Det är inte heller bara för att du är min mamma och inte heller bara för att du blev min hjälte som jag är så oerhört tacksam. Jag ser upp till dig för att du är så ovärderligt stark, du bär på ett sånt oändligt mod som du tar fram både längst ner på botten och högst upp på toppen.

Jag är dig evigt tacksam för allt du gör i varje stund och för det du visar varje dag. Jag beundrar dig för att vad som än faller i mörkret där du inte kan se, det bär du upp med dina bara händer och bygger upp en helt ny värld av det. Över all mark och över all himmel så älskar jag dig för att du alltid omfamnar livet med allt du har. Varenda del får bli hel. Du ger alltid ett svar och du vet alltid vart du ska. Att just du blev min mamma är den finaste gåvan jag har.

Idag är det din dag. Du som sjunger när du ler. Du som dansar när du skrattar. Du som säger vad du tycker och vet vad andra tänker. Du som ser färgerna i det grå och du som finner ljus i allt mörker. Idag är det din dag. Du som är så stark som når det oändliga varje dag i varenda andetag. Grattis på din underbara födelsedag, min älskade mamma och min allra bästa vän. Vi älskar dig villkorslöst för den du är, för det du håller så kärt.

När hela himlen ser dig