A big no no

Vad tycker ni om dessa Cracker Crisps?
För ett par år sen började jag engagera mig i vad som verkligen finns i livsmedel/produkter. Förut brydde jag mig inte alls om ingredienserna, men nu och flera år tillbaka kollar jag alltid på innehållsförteckningen innan jag köper något. E-ämnen är något jag håller ett extra öga på!

För nån vecka sen fick jag ett spontanryck, köpte med mig hem Kellogg's Special K Cracker Crisps. Jag var dock stressad så hann varken kolla priset eller innehållsförteckningen innan jag stod i kassan redo att betala. När jag kom hem lutade jag mig tillbaka på balkongen, öppnade paketet och smakade ett chips. Smaken är lätt men hyfsat smakrik, konsistensen är luftig och krispig. När jag vänder på paketet får jag en chock! Det innehåller E-ämnen så det skriker om det och dessutom skyhöga sockerhalter - Vad är det jag har köpt egentligen?! Usch, så besviken..

Pink lips sunshine

Eleven.se / Proclé lip balm volume booster.
Jag har ganska fylliga välformade läppar men saknar ändå något mer, något extra. Tog därför beslutet att köpa mig ett plumping lipstick. Tillas läppar blev helt amazing såg jag på hennes foton, sen började jag söka efter fler resultat hos andra vilket visade sig vara lika bra. Nu när jag har testat det i flera omgångar så märker jag att det inte blir någon skillnad alls - varför?! Har någon av er samma problem som använder denna produkt, eller är det bara jag? Jag är den enda som denna fantastiska plumper inte fungerar för, verkar det som. Hur som helst, det skimrande rosa glanset tackar jag i alla fall inte nej till! Det känns varmt och starkt på läpparna en liten stund, förväntade mig att det skulle vara obehagligt men det är det inte.

Sunny yummy

God morgon, babes! Jag önskar er alla en fin lyckligt lottad söndag.
Som vanligt de senaste helgerna har härliga gäster, vänner kommit över. Denna vackra söndags morgon bjöd vi på en hederlig brunch! Krispiga pannkakor med nutella, gyllenrostat bröd, bacon, ägg. Inte varje dag man fixar och donar på detta sätt! Kul och framför allt gott att göra det för en gångs skull. Mästarna i köket på G! Nu skuttar jag ut på gator och torg, solen ska älskas. Omfamna och sprid all er kärlek idag, era lyckorus | I will PUSS

Never ever stop breathing

Mamma fixade en spa-dag på Scandic för mig i födelsedagspresent.
Det var bara vi på hela stället. Jag fick äntligen simma, snacka om att jag är överlycklig. Simmade precis hela tiden och njöt ifrån topp till tå! Längesen jag log så mycket. Bästa gåvan jag någonsin har fått! Vi åt frukostbuffé där också, vilket var oerhört gott - lyx. Tiden gick alldeles för fort, hoppas vi kan göra det här igen någon vacker dag! Hon har väldigt bra kontakter så vem vet, maybe baby. Kände mig fri för första gången på länge.


A stranger's lips

Alla dessa känslor byggs upp i en. Jag känner mig alldeles sprudlande när jag ser på den här kortfilmen.
Allt är så himla äkta, vackert och intressant! Goosebumps all over, don't you think? Waaah Love it


S e n s a t i o n

Önskar er alla en fantastisk söndags kväll & hoppas att ni har haft en efterlängtad helg.
Vi har haft gäster i helgen, riktigt trevligt och mysigt. Ett avslut på denna underbara helg ska ju tyvärr komma också, ikväll blev det hemmagjord pizza med pesto vilket verkligen var toppen av toppen! Om 20 minuter är det Tvekamp i Farmen också - lääängtar.. Imorgon har jag ett stort prov för Lärande och Utveckling kursen i skolan, det ska bli intressant. Hoppas jag klarar det! Har pluggat ordentligt i alla fall, så det är bara att göra sitt allra bästa. Vi får se hur långt det tar mig denna gång. Jag ska inte ha för höga förhoppningar som sist, så jag slipper bli besviken.