Allt det där som tindrar


Ni sitter framför vattnets vågor, bredvid eldens lågor. Blicken fastnar inte på den populära killen mittemot eller på svärmors drömmen nästintill. Blickarna ligger på killen ett par meter bort. Sandens korn strös över dina nakna fötter. Benen kan gå bara och vindens andetag lyfter ditt underbara hår över dina gyllene axlar. Kinderna är rosenröda efter solens hetta. Läpparna känns så mjuka av månens svala sken. Ögonen glittrar under himlens alla stjärnor.

Du har lyckats undvika ett leende så skört, ett leende så äkta, men Han iakttar dig och ingen annans smärta. Han fokuserar så noga på ditt nu annorlunda uttal. Han omfamnar dina tysta, svaga ord så starkt fast långsamt. Du ler och du ler. Du ler men tåras nästan upp helt samtidigt som Du skrattar med hela ditt hjärta. Du blir plötsligt kall men du andas tyngre och du blir varm. Han står på andra sidan men Du, Du blundar och känner honom överallt.

Här, gullet!

Kommentera gärna! Förhoppningsvis så gör du mig glad.

Vem är du ?Klistra fast mina uppgifter.

E-postadress: (Publiceras ej offentligt)Din blogg, tack (:Kommentar:Isadora

Men ååååh, tack för dina underbara kommentarer! Du gör mig alltid lika glad, vet du det? Trots att jag inte känner dig.. Du verkar vara en helt underbar människa med mycket kärlek och glädje. Önskar att jag hade någon som dig i min omgivning istället för en massa avundsjuka tjejer..

Tack för dina tips, behövde dem verkligen! Har världens bloggtorka men nu har jag några saker att fundera på i alla fall :) Och ja, visst är den klänningen vacker? Nu har du ju nästan övertalat mig att köpa den med ditt smicker.. Haha!

Hoppas du haft en fantastisk dag fina du! <3

Svar: Jag blir överlycklig! Du är också en underbar människa. Du ger så mycket i dina kommentarer hela tiden och du bjuder verkligen på dig själv i din fantastiska blogg. Du har skapat allt du äger själv och du har kommit dit du är för att du har stått kvar och tagit tag i din egen styrka. Det är i alla fall vad som syns!

Jag har alltid älskat att stötta människor, på alla möjliga vis. Oavsett om de mår sämre eller bättre. Jag kan också bli avundsjuk men jag vet att det någon annan har tillhör dem och varför ska jag då stjäla det? Som vissa gör, genom att vara elaka och hemska. Jag vill hellre uppskatta och uppmuntra det som är så vackert, det som jag så gärna önskar att jag också fick äga en vacker dag hos dig eller hos någon annan. För det man är avundsjuk på är ofta det finaste man vet - Varför då förstöra det? Vissa gör det och jag förstår verkligen inte varför. Allt har ett liv och liv är till för att levas.

Jag älskar att ge så mycket jag bara kan för att lyckas känna en större tacksamhet. Du vet? För mig är lycka något man delar, om man behåller lyckan för sig själv eller gömmer den så kan den inte andas. Den kvävs och den förtärs.

Klänningen är magisk ju! Om du har råd att spendera på den så skulle jag i alla fall göra det. Du kan bära den när som helst! Din skönhet kan bära upp den anyday, anytime :D

Jag hoppas att du har haft en fantastisk dag du med! Kram
J ◇ Y

2014-06-27 « 00:32:38
Din blogg: http://isadoraekenbergs.blogg.se
Isadora

Jag älskar långa svar så be inte om ursäkt för det! Betyder ju bara att du tar dig tid till att svara mig och sådant uppskattar jag. Tack än en gång för dina komplimanger, de värmer verkligen! Speciellt när man har dagar som jag haft idag och känt sig allmänt tråkig och "medelmåttig".. Kan inte sova heller men klagar inte när jag nu fått läsa så många fina ord från dig.

Det finns inget bättre än människor som är som dig, sådana som vill stötta och ge kärlek till andra. Känner nog ingen som är sådan.. Inte helt i alla fall. Har ganska få vänner då jag lärt mig att det inte är värt att ha människor i sitt liv som "fjäskar" framför en men sedan pratar skit om en bakom ryggen, ingen förtjänar sådant. Speciellt inte när man är som jag som har ett väldigt stort hjärta och aldrig vill någon något ont. Men man blir till slut trött på folk som antar saker om en bara för att man ser ut på ett visst sätt eller tycker att man verkar "dryg" bara för att man är reserverad av sig. Nej usch, tycker det är så tråkigt hur tjejer/kvinnor går bakom ryggen på varandra hela tiden och bara är allmänt elaka.. Förstår det inte?

Men men, det jag ville säga var att du ska vara STOLT över att du är som du är. Du är unik i ditt sätt och en mycket vacker tjej. Glöm aldrig det! Hade varit kul att få lära känna en så trevlig och godhjärtad tjej som dig :)

Ja, ska se om min pojkvän kanske vill ge mig den i födelsedagspresent! Vill verkligen ha den nu när du målat upp en bild i mitt huvud på hur den kommer se ut på mig haha..

Tack fina du! Kram

Svar: Vad glad jag blir! ♡ Jag kunde inte heller sova igår så det blev att jag skrev på, hehe.. men tillslut slocknade jag helt plötsligt. Såg precis din andra kommentar nu :) Tusen tack!
Jag förstår! Jag har dock aldrig upplevt någon vara avundsjuk på mig men jag har upplevt många som använder omvänd psykologi på mig och vill trycka ner mig. T.ex. om en tjejkompis vet att jag har sminkat och fixat mig i tre timmar, sen när man träffas så får jag kommentaren "oj har du precis vaknat?" Asså sånt där gör folk med mig, fattar inte varför.. jag som aldrig nånsin skulle göra så eller ens vilja göra så.. sånt där onödigt och smygelakt. Finns värre saker de sagt eller säger för att trycka ner, men du fattar.

Du är vacker och fantastisk! Det kan ingen ta ifrån dig. Det tillhör dig ♡

Jag är glad och väldigt tacksam att jag kan vara såhär lätt och öppen. Att jag vågar vara den jag vill vara och att jag klarar av att sprida lycka även fast jag själv inte alltid är lycklig. Jag har alltid velat vara den person som jag önskade att jag själv kände eller hade vid min sida då jag inte hade någon alls. När jag väl hade någon förstörde de bara mig. Jag vill vara den person som jag själv vill möta i livet. Det är så viktigt för mig för då mår jag som bäst och känner mig som lyckligast! :) Tack för dina fantastiska meningar. Du är underbar! Du är så givmild och du är en sån genuin person. Vi känner inte varandra men det du bevisar här och i din blogg tyder på allt gott ♡

Ja, hoppas han fixar den i gåva till dig :D klänningen.. tack själv ☆ kram
J ◇ Y

2014-06-27 « 01:18:11
Din blogg: http://isadoraekenbergs.blogg.se
MATILDA

så fin :D

Svar: Åh tack så mycket! Fina du ♡
J ◇ Y

2014-06-27 « 10:05:13
Din blogg: http://matildays.se
E L I N

Sv: Det är pooler! :)
Hoppas du får en bra dag!
Kram <3

Svar: Tack! :) hoppas detsamma ♡
J ◇ Y

2014-06-27 « 12:15:06
Din blogg: http://elinwiman.se
VERONICA - modeblogg

Inte bara en otroligt vacker och härlig bild på dig, utan så vacker text. Så fina ord, meningar och betydelser. Så fint tjejen! :) Ha en underbart fin fredag, hoppas du får en bra helg! Kram!

Svar: Underbar du är! Tack så himla mycket. Blir alldeles förgylld! Tack, jag hoppas detsamma. Att du får en strålande helg. Kram ☆
J ◇ Y

2014-06-27 « 16:21:36
Din blogg: http://vveronicas.com/
Johanna Svensson ❤

Älskar bilden, den strålar ut så mycket glädje :D
Och vacker text som vanligt ❤

Svar: Åh tusen tack! Jag blir så himla glad. Fint av dig ♡
J ◇ Y

2014-06-27 « 17:18:37
Din blogg: http://jonza.blogg.se
Johanna Svensson ❤

SVAR: Tack Joy den kommentaren behövdes verkligen! Och du har rätt... du får mig att tänka till! Jag funderar faktiskt på att lägga ner bloggen efter sommaren, då jag vill fokusera mer på skolan, vänner och såå.. Ja jag tror du förstår ❤

Riktigt kul att du med gillar det, ja det tycker jag med hehe! :D

Svar: Ja, men eller hur! Det viktigaste är att du mår bra och njuter av ditt nu ♡
J ◇ Y

2014-06-27 « 17:21:50
Din blogg: http://jonza.blogg.se
FrökenTV, bloggen om tv och film

så fint skrivet

Svar: Tack så himla mycket! ♡
J ◇ Y

2014-06-27 « 18:26:48
Din blogg: http://efji.blogg.se/

åh va fin text <3<3 och härlig bild!

Svar: Tusen tack! Jag blir så himla glaaad :) ♡
J ◇ Y

2014-06-28 « 00:31:10
Din blogg: http://xolizzie.blogg.se/
Sandy

I wish you could make vlogs!

2014-06-30 « 01:40:03
Din blogg: http://fancysandy.blogspot.com/
Fillan

Härlig bild! Vacker

Svar: Tusen tack, vad fint av dig! :)
J ◇ Y

2014-09-09 « 16:12:19
Din blogg: http://nattstad.se/fillanandersson
♀ THE REVOLT ♀

Oj, detta inlägg haha xD man undrar lite vad som är bakgrunds historien till det hela xD vem är "han?"? :o

Svar: En kille jag har varit förtjust i ända sen jag såg honom för första gången. Första året i gymnasiet, haha.. Han är en sån äkta person, en sån genuin och fin kille. Han verkligen strålar så fort man ser honom, men han är ingen som försöker "showa off" liksom. Han är bara sig själv rakt igenom och han ler för ingenting, han tar vara på stunden. Ibland iakttog jag honom, han är så lugn men ändå så livad. Ingen vet att jag alltid har haft en crush på honom, ville hålla det hemligt för jag visste att om jag skulle berätta det för någon så skulle någon försöka ta det ifrån mig eller göra en big deal av det.

Men jag är nog för honom ingenting, jag existerar nog knappt kan jag tänka mig. Vi pratade ibland men inget mer än så. Han var alltid så himla snäll mot mig dock, och om jag behövde hjälp med något på våra gemensamma lektioner, utan att ens fråga så kom han fram iaf och hjälpte mig. Han såg mig när jag själv inte ens gjorde det, fast jag var ingen speciell för honom utan det var bara den han var. Han var så fin! Han omfamnade alla i sin väg. Så upplevde jag honom.
Joy Malou Schubert

2014-11-09 « 11:04:14
Din blogg: http://TheRevolt.blogg.se
trackbacks