The perfect match

Just nu spelas Dansa i Neon - Weirdsville feat. Sabina. GRYM version!
Sitter här i mitt stökiga rum efter att ha försökt göra mig fin till en middag ikväll! Laddar systemkameran och lyssnar på mina favorit låtar. Som vanligt slänger jag fram precis allting jag behöver så det ser ut som ett bombnedslag efteråt - åhnej. Såhär ser jag ut just nu! Mitt läppstift är egentligen rött men ljuset blev speciellt p.g.a. effekten av inställningarna. Färgen i själva fotot är exakt den jag vill ha faktiskt. Har ni några tips på läppstift med denna färg som är bra och helst håller i flera timmar. En svag mörkröd med lila nyans typ (?) If so, tell me! Jag önskar er alla en underbar fortsatt lördag. PUSS

Allt det där som tindrar


Ni sitter framför vattnets vågor, bredvid eldens lågor. Blicken fastnar inte på den populära killen mittemot eller på svärmors drömmen nästintill. Blickarna ligger på killen ett par meter bort. Sandens korn strös över dina nakna fötter. Benen kan gå bara och vindens andetag lyfter ditt underbara hår över dina gyllene axlar. Kinderna är rosenröda efter solens hetta. Läpparna känns så mjuka av månens svala sken. Ögonen glittrar under himlens alla stjärnor.

Du har lyckats undvika ett leende så skört, ett leende så äkta, men Han iakttar dig och ingen annans smärta. Han fokuserar så noga på ditt nu annorlunda uttal. Han omfamnar dina tysta, svaga ord så starkt fast långsamt. Du ler och du ler. Du ler men tåras nästan upp helt samtidigt som Du skrattar med hela ditt hjärta. Du blir plötsligt kall men du andas tyngre och du blir varm. Han står på andra sidan men Du, Du blundar och känner honom överallt.

Jag önskar

Jag är 21 år. Känner mig som 15 i hjärtat men beter mig som 40 i sinnet. För att landa på jorden och ställa mig upp mitt i verkligheten så drömmer jag om ett liv som alla andra 21 åringar har. Jag fantiserar om att jag är vild och galen. Att jag strålar förevigt ung, men det gör jag inte. Det har jag aldrig hunnit med att få vara. Jag är en kvinna idag och jag har inte ens hunnit vara vansinnigt kär eller bli alldeles förgyllad när jag har känt mig som förtrollad. Jag har dock tävlat, kämpat som om det skulle ha varit mina allra sista dagar men inte lyckats vinna. Känner mig som 15 i hjärtat men beter mig som 40 i sinnet.

Låtar som denna får mig att kasta bort all smärta och skrika allt jag har ifrån botten av lungorna, ifrån toppen av varenda andetag. Musiken får mig att springa tusen maraton med benen samtidigt som själen dansar omkring bland stjärnorna. Jag önskar att jag var vild, galen och sådär modig som alla ni andra. Att jag gjorde hyss när jag väl kunde och fortfarande klassades som tonåring, att jag inte behövde vara rädd för det som så många gånger hände när jag ännu bara var ett barn. Jag önskar. Att få släppa taget och springa, springa så långt det går. Dit där ingen som letar efter mig kan hitta mig.


Glad midsommar

Just nu spelas Bad Thing - Kim Cesarion.
Medan mamma klär sin krans med blommor och blad så tar jag lite foton i förbi farten. Jag och min bror blev serverade med en midsommar brunch när vi vaknade. Älskade mamma hade fixat i ordning allting för oss alla, det var så himla fint! Tack för det. Snart ska jag dansa omkring in the essence of his soul och sjunga stämmor över sommarens ängar. Jag önskar er älsklingar en fantastisk underbar fortsatt helg. Glad midsommar, allesammans!

Som diamanter i skyn

UPDATE: Oral-B 3D White LUXE Glamorous Shine är bättre än Brilliance så köp LUXE rekommenderar jag!
Jag har börjat följa en hel del youtubers! Bland andra familjen Saccone Joly. Anna berättar i sin vlog om Oral-B 3D White som faktiskt lyckas ge dig ett hollywood leende. Hon dricker mycket kaffe, då hon behöver en lysande tandkräm som undviker missfärgningar. Denna rekommenderas ifrån många håll i så många olika länder! Därför har jag bestämt mig för att testa älsklingen. Jag har dock inte stora problem med missfärgning på tänderna, men ser att de har blivit gulare sen förra året. Hoppas att den fungerar på mig! Har någon av er sett resultat med Oral-B 3D White?