Let the angels fly


Jag blev verkligen överraskad på min födelsedag. Vi hade bestämt att vi inte skulle fira mig förrän grejen i mars, men mamma kom hem med gåvor och en liten choklad tårta  Så himla fint Är oerhört glad och tacksam för det! När ingenting kan rädda en då kommer du och strör ut dina fjädrar, du reser dina vingar över vägen jag inte hittar. Varje millimeter glittrar och alla sorger kvittar.

- med glöden under våra nakna fötter -


Jag reser min ryggrad och jag öppnar mitt hjärta för er, för dig, för mig, för oss. Människor. Låt oss marschera med glöden under våra nakna fötter som strör alla fotspår. Tillsammans. Låt oss hylla solen som leder oss vart vi än vill mötas. Vi är människor omringandes av varandra.

Tiden för livet finner inte en enda sekund där vi står övergivna, så varför då kämpa för ensamheten? För grupperingar som sedan dör ut och för tålamod som egentligen är maskerad girighet. Vi är tillsammans. Gemenskap, respekt, kärlek, lycka och allt vackert där emellan - det är väl det vi alla söker? För att orka tro och hoppas, för att orka bära eller brista.

Sprid er värme med all er styrka, om alla gör det då tar den aldrig slut. Vi blir bara starkare! Kylan försvinner och värmen vinner. Låt oss vila i det vackra vi alla bär här inne och låt det gå vidare i all oändlighet. Jag reser min ryggrad och jag öppnar mitt hjärta för er, för dig, för mig, för oss. Människor. Omfamna ljus och lyster.

Throw away all our sins


Let there be happiness. Let there be love and let there be courage. So we can win
So we can close our eyes, follow the wind and throw away all our sins