Gott nytt år

Jag önskar er alla ett gott nytt år med allt ni önskar!
God morgon! Jag börjar dagen 09:00 med att vika ihop all rentvätt som ligger hög på hög i mitt rum. Senare blir det inte mycket mer spännande än så, haha.. Jag har slutat med att fira nyår, sist var för två år sen och det var ett av de bästa firanden jag har varit med om faktiskt. Men eftersom jag inte tål alkohol plus min sjuka så har jag bestämt mig för att stanna hemma detta år - precis som förra. Det känns som ett bra beslut! Jag hoppas att ni alla andra där ute har en fortsatt fantastisk dag och jag önskar er en underbar nyårsafton ikväll! Hoppas ni omfamnar nyåret med skratt eller kyssar.

* I will always remember the pain but I will always feel the love from a family, the laughter
with a friend and the fearless joy from all the adventures. Because of you - Älskade mamma.


BeautyslapÅrets julklapp! Både jag och mamma blev glatt överraskade när vi öppnade våra paket på julaftons morgon. Vi hade liknande gåvor till varandra, smink ifrån MAC. Wow, vi blev genast kära! Pro Longwear Concealer gör dig verkligen flawless, man ser så pigg och fräsch ut. Deras lipstick, tinted lipglasslip pencil och cremestick liner gjorde ens läppar helt magiska och de höll sig fast i flera timmar. De flöt på så himla mjukt och fint, enkelt. SCORE! Om ni söker efter färgen nude till läpparna, då rekommenderar jag MAC's Myth. Antingen Myth 63 eller AA14 som lipstick och Myth AA12 som lipglass. Om det visar sig vara en för ljus nyans för dig, kombinera gärna med läppennorna Beurre eller Soar. Det gör vi och oj oj oj, det blir galet snyggt kan jag lova!


When we set ourselves free


Vilken magisk julafton! Den bästa gåvan idag är att få vara en del av denna fantastiska familj. Är tacksam för så mycket och jag känner mig verkligen lyckligt lottad som får dela min lycka med så många vackra människor. Vill även tacka er underbara läsare som också sprider ro i mitt hjärta med era gyllene ord och meningar, tack! Jag hoppas att ni alla har haft en fin julafton och jag önskar er en god fortsättning. Detta lyckorus är ovärderligt!

God jul, älsklingar


Jag önskar er alla en riktigt god jul och hoppas att ni alla får en underbar ledighet med allt ni önskar! Ta väl hand om er, njut av er egen närvaro tillsammans med era nära och kära. Var glada för chansen att samlas tillsammans där ni kan njuta av frid och ro. Där ni kan känna er tacksamma för maten på ert bord, för taken som skyddar er, för ljuset som leder er. Ni alla är rika och värdefulla, oavsett om ni äger tusen saker eller ingenting alls och det kan ingen någonsin ta ifrån er. Försök omfamna denna tid med det vackraste ni har, er kärlek och er lycka. Det kommer i alla fall jag! PUSS

S k å l

Medan knäcken görs i ordning börjar jag fundera på vad julen betyder för mig. Julen handlar om att ge och dela kärlek, vänskap, lycka och gemenskap. För att skapa den bästa julen tycker jag inte att alkohol ska få vara med i bilden, verkligen inte. Jag dricker inte p.g.a. fruktansvärda minnen ifrån andra som har gjort det genom åren, önskar att ingen annan drack heller - speciellt inte med barn runt omkring men jag förstår och respekterar att vi alla värderar olika. Än idag som 21 åring tål jag dock inte onyktra tillstånd, behovet av att blockera och känslan av att gömma sig erövrar mig.

Och sen kommer tankarna till det här med förväntningar, förhoppningar. Jag önskar att media kunde sprida ut "det är tanken som räknas" istället för alla ideal om vad man ska få eller vad som är mest populärt. Barn tror att paketen är det viktigaste och att innehållet måste vara speciellt för att betyda något men det är egentligen att någon ger en en gåva som är det fina. Att någon skänker en omtanke, att vi alla har chansen att samlas tillsammans där vi kan njuta av frid och ro. Där vi kan känna oss tacksamma för maten på vårt bord, för taken som skyddar oss, för ljuset som leder oss.

I gospelns ära

Vilken magisk afton! Nu är man hemkommen ifrån årets julkonsert. Trodde att min halsfluss skulle stjäla min röst men det gick faktiskt bra! Alla briljerade. Åh jag är så lyckligt lottad, som får chansen att sjunga med alla dessa underbara människor. Jag är så lycklig som får ta del av musiken på det här sättet, som kan glädjas åt andras lycka och även min egen. Ikväll är mitt hjärta alldeles berusat av kärlek! Hoppas att ni alla älsklingar har det fint där ute. Jag saknar er! Lägger upp en mobilinspelning här ifrån förra årets julkonsert, ett solo jag tar varje år. Lyssna gärna! Var galet nervös minns jag.

Barnet inom mig skiner ut vareviga jul


Vill börja med att tacka er alla, för alla fina fantastiska kommentarer ni sänder varje dag. Ni är allihop speciella för mig, var och en av er! Även fast vi inte känner varandra privat så känns det ibland som att vi gör det. Just nu har jag halsfluss och en massa krångel med feber, varit sjuk hela fyra gånger denna månad. Kämpat för att hålla mig frisk! Sen har lite annat hänt som har gjort mig deppig, därför valde jag att avstå ifrån bloggen helt.

Idag loggar jag in för första gången på veckor. Åh älskade sol, du är här! Jag bestämde mig för att sitta ute på balkongen en stund så att jag får lite energi och frisk luft, annars ligger jag bara i sängen hela dagarna. Har ingen ork till annat än att drömma. Jag minns när jag var liten och mamma skulle slå in presenter, då smög jag alltid omkring för att få en glimt av vad hon hade köpt. Känslan är alldeles gyllene varm och klar! Fick den idag.