Silence is the most powerful scream

Jag har aldrig trott på mig själv. Jag har alltid legat på botten där toppen trampade sönder mig. Jag har låtit andra människor styra över mig, låtit folk manipulera mig. Jag har gömt mig bakom all denna sorg som kom utan kontroll, så jag krossades av allt hat. Jag har länge undrat "vem fan är jag!"

Men jag vet vem jag är. Jag är egentligen äventyrslysten, glad och nyfiken. Jag är omtänksam och uppmärksam, längtar efter allas bästa. Ger ofta mer och mer för att känna en större tacksamhet. Jag drömmer om ett liv fyllt av kärlek strött över varenda gata, där folk dansar på varenda torg och livnär sig på allas berikande skratt. Leenden som sprids överallt.

Jag strävar efter ett nytt mål varje dag, men blir inte besviken om det kommer en ny lag. Jag älskar lätt och önskar hårt. Jag kämpar fast än det är svårt. Jag kämpar för att en dag kanske hon eller han behöver mig. Därför min vän, ska jag aldrig lämna dig.

Här, gullet!

Kommentera gärna! Förhoppningsvis så gör du mig glad.

Vem är du ?Klistra fast mina uppgifter.

E-postadress: (Publiceras ej offentligt)Din blogg, tack (:Kommentar:LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Så fin! Älskar dina ögon! :)

Jag har också varit en person alla har utnyttjat, som alla har trampat på osv. Men sen satte jag ner foten och sen den dagen har jag aldrig låtit någon trycka ner mig på botten igen. Jag står upp för vem jag är och vad jag står för. Jag är dock väldigt bra på att klanka ner på mig själv och trampa ner mig själv på botten...

2014-08-15 « 12:47:27
Din blogg: http://babustylee.webblogg.se
LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Svar: Tack så mycket! Åh, vad tråkigt att höra att du är en av oss som måste gå igenom det här. Jag vet tyvärr inte vad agrofobi är, men jag själv lider till viss del av panikångest. Enligt mina läkare jag haft så beror panikångesten på min sjukdom, så jag har det inte hela tiden men får anfall då och då som tyder på panikångest. Det är också riktigt obehagligt och hemskt! Jag hoppas du övervinner dina rädslor och att både du och jag mår bättre. Vi får kämpa tillsammans!

2014-08-15 « 16:25:08
Din blogg: http://babustylee.webblogg.se
Ellen Delin

Förstår dig till 110%, mitt liv var precis likdant. Det gäller nog att stå upp för sig själv, det gjorde jag och det fixade sig till slut. Kram på dig!

Och du är otroligt vacker!

Svar: Vad glad jag blir att du stod upp för dig själv! Du är stark och så modig. Tack för din härliga kommentar ♡ Du är vacker du med. Kraaam
J ◇ Y

2014-08-16 « 11:06:39
Din blogg: http://ellendelin.blogg.se/
LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Svar: Det är så sjukt lågt av personer att använda headers och designer andra har gjort men inte kan behålla länken till den som gjort det! Jag menar, i min blogg så har jag ändrat väldigt många saker och gjort om den, men jag har ju fortfarande kvar länken till den som gjort grunden till bloggen, eftersom det är utifrån den grunden jag har kunnat gjort mina ändringar. Usch, blir så lack på dessa människor...

2014-08-18 « 18:16:05
Din blogg: http://babustylee.webblogg.se
Isadora

Åh, du skriver så oerhört bra!!
Du SKA tro på dig själv, du kan bli/göra precis vad du vill här i livet. Du har alla förutsättningar, både utseendemässigt och på insidan :)

Va kul att du tycker om mitt namn! Känner faktiskt att det passar mig rätt bra :)

Nu ska jag fixa mig för att bege mig till jobb och sedan har jag en fotografering att se fram emot. Vad ska du ha för dig denna söndag fina?
Kram <3

Svar: Men tack så himla mycket! Dina meningar värmer :)

Ja, jag älskar ditt namn. Coolt och vackert ♡ Kraaam
J ◇ Y

2014-08-24 « 10:26:26
Din blogg: http://isadoraekenbergs.blogg.se
MATILDA

Sååå fin!

Svar: Tusen tack! Du är ♡
J ◇ Y

2014-09-02 « 09:46:20
Din blogg: http://matildays.se
Frida Melina

Vet hur det känns på ett sätt, men på ett annat sätt inte eftersom vi inte har haft identiska problem och banor. Men fortsätt va stark, fortsätt leva hur DU vill och kriga på för att vara den du vill vara!

Svar: ♡ Tack för din fina kommentar! Forever strong :)
J ◇ Y

2014-09-05 « 11:57:46
Din blogg: http://fridamelinas.blogg.se/
Emma Oscarsson

Så fint skrivet och fin är du också! :)
Kram på dig och ha en bra dag! :)

Svar: Men tack, vad glad jag blir! Kram på dig och önskar dig en underbar fortsatt dag, guldet :)
J ◇ Y

2014-09-07 « 12:03:34
Din blogg: http://oscarssonemma.blogg.se/
elin stridh

Vilka fina fransar du har! :)

Svar: Åh tack så mycket! Kul att höra :)
J ◇ Y

2014-09-08 « 22:11:11
Din blogg: http://elincecilia.com/
Fillan

Jätte fin bild på dig! :)

Svar: Wow! Tack så himla mycket. Jag blir jätteglad :)
J ◇ Y

2014-09-20 « 02:00:11
Din blogg: http://nattstad.se/fillanandersson
Ida Lindborg ♡

finis!

Svar: Tack, du är fin! :)
J ◇ Y

2014-09-20 « 11:01:50
Din blogg: http://photobylove.se/
Isabell

Åh vad fin du är !

Svar: Men tack, vad fint av dig! Kraaam
J ◇ Y

2014-09-21 « 17:08:58
Din blogg: http://isaedvardsson.blogg.se
Ida Lindborg ♡

åååh du är så vacker! dina ögon!!

SV: Tack så hemskt mycket vad glad jag blir! det ska jag hälsa honom, kram ♡♡

Svar: Men vad glad jag blir! Du är så himla go! Du är vacker :) Kram
J ◇ Y

2014-09-23 « 08:43:37
Din blogg: http://photobylove.se/
Amanda-fotoblogg

Fin är du!

Svar: Men hej Amanda! :) Tusen tack, vad fin du är då ♡
J ◇ Y

2014-10-01 « 07:36:34
Din blogg: http://amandapaulinaa.blogg.se
♀ THE REVOLT ♀

Att ställa upp för andra är en jätte fin egenskap, men samtidigt kan det vara en av dem fulaste. Det beror helt enkelt på vart man sätter gränsen. ÄR du sådan som hjälper och hjälper, men aldrig hjälper dig sj, så är egenskapen inte en av dem bästa. Jag har haft båda varianterna, och lärde mig att det bästa är om man ger till de som uppskattar det man ger. För ger du till fel person - till en idiot - kommer denna inte se ngt som en gåva. Utan kmr se det du ger som en rättighet. Slutar du ge det du alltid gett kommer denna att se det som att du är skyldig den ngt. Är man för god hela tiden är det lätt för folk att ta en för givet. Sätt dina gränser och sätt dina krav, annars kommer folk bara stampa på dig, både medvetet och omedvetet.

svar: jag är exakt likadan, älskar att skriva av mig. Det känns så mkt lättare i skallen och hjärtat då. Så jag förstår dig precis och det är drf jag gillar dina texter. Jag kan ta del av de på ett annat sätt, då jag sj är likadan <3

Svar: Du är så klok! Jag håller med varenda ord du nämner. Jag är dock så himla känslig och ganska rädd att bli nedtryckt om jag säger ifrån, pga att jag alltid har blivit det. Tillslut håller man tyst istället, men jobbar med att säga ifrån mer och det blir bara bättre för varje gång.

Vad fint att du också älskar att skriva av dig! Det är en god egenskap att kunna formulera sig. Tack för dina underbara kommentarer. Du lägger ner känsla och mening vilket är fantastiskt fint av dig.
Joy Malou Schubert

2014-11-02 « 12:27:30
Din blogg: http://TheRevolt.blogg.se
trackbacks