Inte då, inte nu

För dig betyder jag ingenting, inte då inte nu. För dig var allt bara kul med grabbarna och för dig var det bara ett tidsfördriv igenom vardagarna, medan jag blev avskalad bit för bit. Du förstod aldrig vad tårar betyder, du insåg aldrig att alla sår blir ärr. Du skrattade högt om och om igen, som ett eko innanför mitt skinn. Du drämde in mig i tegelväggen som om jag var luft. Du spottade på mig utan att ens blinka och jag satt kvar som om jag inte hade något val.

Du puttade ner mig för stentrappan utan att ens titta när jag föll, du bara gick därifrån och skrattade sådär högt. Jag var luft för er samtidigt som ni gjorde mig till marken. Jag var ful, ensam, pinsam, värdelös, äcklig. Räckte inte det med att jag var ful eller värdelös? Räckte inte det med att jag var ensam eller pinsam? Nej nej, du var bara tvungen att klösa sönder mina stämband och fullständigt få mig ur balans.

Innan jag var tvungen att gå förbi er i de där mörka korridorerna så satt jag ensam och jag bad en bön till Gud, trots att jag inte är troende. Jag hoppades på att få möta döden innan jag mötte er, trots att min allra högsta önskan var att leva. Jag stod i mitten av allt kaos med människor överallt så jag ropade på hjälp, men det var allt som hände. Jag ropade, när allt jag ägde var tystnad. Än idag ekar det innanför mitt skinn. Mina sår har blivit ärr men jag sitter fortfarande kvar som om jag inte har något val.

Här, gullet!

Kommentera gärna! Förhoppningsvis så gör du mig glad.

Vem är du ?Klistra fast mina uppgifter.

E-postadress: (Publiceras ej offentligt)Din blogg, tack (:Kommentar:LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Den texten berörde mig, jättebra skrivet! Men kom ihåg; du har alltid ett val. Alltid. Låt inget annat besegra dig. Du är stark, glöm aldrig det!

Svar: Tack, fina du! Kraaam ♡
J ◇ Y

2014-08-24 « 15:46:17
Din blogg: http://babustylee.webblogg.se
Sara

Vilken fin text, väldigt djup :)

SV: Tack fina du, vad glad jag blir :) Har letat lite efter det men inte hittat något bra ännu, men ska se vad jag kan knåpa ihop, kan nog dyka upp något sådant recept om ett tag, ska bara prova mig fram och se om det blir bra :)

Kram

Svar: Tack så mycket! Jag älskar att skriva, befria allt som tynger en :)
Okej. Jag älskar din blogg! Tack för ditt svar ♡ Kram
J ◇ Y

2014-08-24 « 20:27:34
Din blogg: http://www.baakochmaat.blogg.se
MATILDA

Låter inte alls bra.. :( Var stark fina du!!!!! Kram<3

Svar: Tusen tack, vackra Matilda! Kärlek till dig ☆
J ◇ Y

2014-08-28 « 14:13:37
Din blogg: http://matildays.se
Isadora

Du skriver verkligen så oerhört bra! Inte funderat på att bli författare fina du? Hade lätt läst en bok om du bestämde dig för att skriva en :)

Blir dock ledsen om denna text har något med dig själv att göra.. Tråkigt om du mår dåligt pga. någon :/

Men hur är det annars? Ska du hitta på något trevlig i helgen?

Kram på dig <3

Svar: Vad fint av dig! Tack, älskade Isadora! Jo, jag vill skriva böcker en vacker dag. Älskar att skriva för jag befriar allt inom mig, det är som om jag hittar hem varje gång text flödar ur ifrån mina tankar eller känslor..
Jag blev trakasserad under hela grundskolan och även på min förskola. I flera år har jag stått ut med psykisk misshandel och det tog aldrig slut. Jag utvecklade agorafobi, torgskräck så att jag tillslut isolerade mig under min tonår. Jag vågade inte ens gå till min matbutik längre. När jag fyllde 16 började jag med KBT och det hjälpte mig enormt mycket men slutade med det för två år sen, då jag var 19 :) så jag ska börja igen snart tror jag för allt kommer sakta tillbaka ♡

Jag blev mobbad av flockar. Inte bara en eller två personer. När jag började i högstadiet trodde jag att allt skulle bli bra men då började i princip hela skolan mobba mig, det är helt sjukt. Kvarnbergsskolan heter högstadiet jag gick i. Rektorn sa efter 1,5 år att "du får byta skola. Lättare att flytta på en elev än hundra" så när jag var 14 fick jag äran att börja i en liten skola som bara hade 10 elever. Där träffade jag riktiga änglar och de räddade mitt liv i princip ♡

Det är bra, tack! Själv då, fina? :) nej, jag är förkyld så tar det bara lugnt. Själv då? :)

Tack för allt fint du sprider runt om dig varje dag! Kram ☆
J ◇ Y

2014-09-05 « 20:25:09
Din blogg: http://isadoraekenbergs.blogg.se
Isadora

Alltså nej, blir så himla ledsen och arg när jag får läsa om sådant.. Hur kan en så fin människa som du fått uppleva något så hemskt? Fy vad arg jag blir på alla idiotmänniskor som finns!! Önskar att jag var din vän på den tiden och kanske hade kunnat hjälpa dig på något sätt.. Jävla skolor också, lärarna och rektorerna har aldrig varit bra på att ta hand om saker som dessa.

Men blir glad att läsa att du fick hjälp :) Men inte att allt sakta börjar komma tillbaka.. Du har väl ingen som mobbar dig nu? Om du känner att du vill träffas eller prata om något, säg bara till. Jag finns här trots att vi inte direkt känner varandra :) <3

Annars är det bra med mig, börjat på nytt jobb imorgon vilket ska bli spännande! Hoppas du får en fantastisk söndag kära du! Kramar

Svar: Jag vet inte heller varför oskyldiga barn får uppleva så mycket mobbning. Det känns som om bara för att man är tyst och snäll så utnyttjar mobbarna det, eller om man är rädd och blyg av sig. De ser en möjlighet att skina, så de tar den och trycker ner dem. Helt fel! Men tyvärr förekommer det mer och mer, fattar inte hur man som person kan gå runt med det på samvetet att de förstör liv.

Nu mobbar ingen mig direkt, finns väl några idioter men jag undviker dem så det är bra! Vad fint av dig. Tack, detsamma! Jag förstår precis. Samma här. Jag älskar att stötta människor, även fast man kanske inte känner dem så bra du vet.. Men det känns bra att finnas där och att bry sig.

Vad kul att du har börjat ett nytt jobb och allting! Vad glad jag blir för din skull :) Roligt! Förlåt för ett sent svar! KRAM och kärlek till dig..
J ◇ Y

2014-09-07 « 11:02:33
Din blogg: http://isadoraekenbergs.blogg.se
Ida Lindborg ♡

du skriver verkligen texter som berör, och de känns så verkliga o du är så stark ♡

Sv: åh du är bland de snällaste jag någonsin pratat med, tack tack tack!!!!! ♡ kramis

Svar: Det är min passion så wow, tack, det betyder allt. Jag älskar att lätta på hjärtat med hjälp av att skriva, det är en sån befrielse. Det värmer att få höra så fina ord! Right back at ya :) ♡
J ◇ Y

2014-09-29 « 20:36:06
Din blogg: http://photobylove.se/
THE REVOLT

Denna text var fylld av känsla. Massa metaforer och liknelser. Texter blir så mkt bättre då skribenten lyckas måla upp en känsla och/eller en händelse på ett sätt som läsaren kan ta till sig av. Du lyckades med det! Texten var välskriven men jag blir ledsen av den, för sådana människor du beskriver är sådana ingen vill möta. På det sättet förstår jag vad du menar med att du inte har ett val, för du valde inte att möta dem. Men du har ändå ett val att gå vidare eller sitta kvar i det gamla. Så sitt inte kvar, utan ta chansen att välja vad du vill!<3

Svar: Jag blir så himla berörd av dina fina ord! Tack ifrån botten och toppen av mitt hjärta att du tar dig tiden till att skriva denna kommentar. Jag älskar att skriva, det befriar mig som människa. Jag lyckas sätta ut alla känslor på olika punkter och i mitten av allt finner jag balans när jag skriver. Du har så rätt och du är fantastisk som tänker så! Jag har dock svårt att gå vidare och bygga upp en ny värld. Den gamla världen har jag fastnat i lite, kan jag känna. Önskar att jag kunde lämna den och gå därifrån men spåren är så djupa. Jag bearbetar dock mitt förflutna varje dag och utmanar mig själv i varje stund. Tack igen, vackra du! Jag är väldigt glad att du läser det jag skriver och lyssnar till mina ord liksom.. Det är en ära för mig att folk läser det. Kram om dig, vackra!
Joy Malou Schubert

2014-11-01 « 20:40:52
Din blogg: http://TheRevolt.blogg.se
trackbacks