Inte då, inte nu

För dig betyder jag ingenting, inte då inte nu. För dig var allt bara kul med grabbarna och för dig var det bara ett tidsfördriv igenom vardagarna, medan jag blev avskalad bit för bit. Du förstod aldrig vad tårar betyder, du insåg aldrig att alla sår blir ärr. Du skrattade högt om och om igen, som ett eko innanför mitt skinn. Du drämde in mig i tegelväggen som om jag var luft. Du spottade på mig utan att ens blinka och jag satt kvar som om jag inte hade något val.

Du puttade ner mig för stentrappan utan att ens titta när jag föll, du bara gick därifrån och skrattade sådär högt. Jag var luft för er samtidigt som ni gjorde mig till marken. Jag var ful, ensam, pinsam, värdelös, äcklig. Räckte inte det med att jag var ful eller värdelös? Räckte inte det med att jag var ensam eller pinsam? Nej nej, du var bara tvungen att klösa sönder mina stämband och fullständigt få mig ur balans.

Innan jag var tvungen att gå förbi er i de där mörka korridorerna så satt jag ensam och jag bad en bön till Gud, trots att jag inte är troende. Jag hoppades på att få möta döden innan jag mötte er, trots att min allra högsta önskan var att leva. Jag stod i mitten av allt kaos med människor överallt så jag ropade på hjälp, men det var allt som hände. Jag ropade, när allt jag ägde var tystnad. Än idag ekar det innanför mitt skinn. Mina sår har blivit ärr men jag sitter fortfarande kvar som om jag inte har något val.

Silence is the most powerful scream

Jag har aldrig trott på mig själv. Jag har alltid legat på botten där toppen trampade sönder mig. Jag har låtit andra människor styra över mig, låtit folk manipulera mig. Jag har gömt mig bakom all denna sorg som kom utan kontroll, så jag krossades av allt hat. Jag har länge undrat "vem fan är jag!"

Men jag vet vem jag är. Jag är egentligen äventyrslysten, glad och nyfiken. Jag är omtänksam och uppmärksam, längtar efter allas bästa. Ger ofta mer och mer för att känna en större tacksamhet. Jag drömmer om ett liv fyllt av kärlek strött över varenda gata, där folk dansar på varenda torg och livnär sig på allas berikande skratt. Leenden som sprids överallt.

Jag strävar efter ett nytt mål varje dag, men blir inte besviken om det kommer en ny lag. Jag älskar lätt och önskar hårt. Jag kämpar fast än det är svårt. Jag kämpar för att en dag kanske hon eller han behöver mig. Därför min vän, ska jag aldrig lämna dig.

Läskande citroner

35 grader varenda jävla dag. Jag orkar inte mer! 37 grader har det t.o.m. varit här hemma i Stockholm. TUR att jag lyckades köpa mig en floor fan för två veckor sen, annars hade jag nog smält bort. I solens hetta delar vi en utsökt lemonad. Snart är semestern över, önskar mig kalla vindar tills dess!