Alla gånger du ler, alla gånger du gråter

 Sluta aldrig att kämpa! Tyvärr så slutade jag att kämpa och nu börjar allt sakta
komma tillbaka men jag ska besegra mig själv igen för jag vet att jag kan 

Så länge jag kan minnas har jag älskat att vara aktiv och social men tråkigt nog förstörde vissa personer min tonår för mig. Helt plötsligt undvek jag att umgås med folk, inom sekunder var jag hellre ensam och helt plötsligt finner jag mig själv isolerad i mitt rum idag medan allt fler väggar byggs upp.

Jag har gått igenom och förbi en hel del rädslor tack vare KBT behandling. I mitt fall: agorafobi. Vad det än handlar om så är en rädsla alltid en rädsla. Vem som helst kan besegra dem, bara du låter dig själv släppa taget och sedan inse att din styrka tar emot dig.

Trots att jag är höjdrädd så vill jag klättra upp för ett berg, därefter falla ner igen. Trots att jag är livrädd för havet och alla undervattensdjur så vill jag simma med delfinerna och åka båt bland hajarna. Jag tror att det ultimata här i livet är att gå emot sina rädslor, i alla fall det som bara hjälper dig i längden. Du blir verkligen starkare samtidigt som din inre frihet gror, hur svag du än känner dig i just den stunden.

Här, gullet!

Kommentera gärna! Förhoppningsvis så gör du mig glad.

Vem är du ?Klistra fast mina uppgifter.

E-postadress: (Publiceras ej offentligt)Din blogg, tack (:Kommentar:Esmeralda <3

Tränar du något? isåfall på vilket sätt och varför?

Hoppas du får en härligt dag! kram^^

Svar: Jag tränade mycket förut, har tränat i perioder och haft en sund livsstil men just nu har jag haft en stor svacka. Förra veckan tog jag dock det eviga beslutet att bryta detta mönster så har börjat promenera mycket och jag försöker träna på min crosstrainer hemma, samt mycket egna övningar med hjälp av hantlar och min egen kroppsvikt. Ska snart även börja med The After Burn Effect :) Jag gör det för att jag har problem med övervikt.

Tränar du själv något och vad isåfall? :) Tack, detsamma Esmeralda. KRAM
nicolinda.blogg.se

2013-09-15 « 15:13:42
Din blogg: http://getfitandhealthy.blogg.se/
malin

fin :D

Svar: TACK, Malin! :D <3
nicolinda.blogg.se

2013-09-15 « 17:33:43
Din blogg: http://malintorstensson.blogg.se
isabella

Vad fin du är! & superfin header du har! :)

kram!

Svar: Hej Isabella! Men åh vad glad jag blir, tack så himla mycket. Jättegulligt av dig att lämna denna kommentar :) Massa kramar och kärlek till dig.
nicolinda.blogg.se

2013-09-15 « 20:56:45
Din blogg: http://www.nattstad.se/isabellalovisa
Emelie

Så fin du är :)

Svar: Hej igen Emelie! Åh vad du är underbar. Tack tack och tack :) Kramar till fina dig <3
nicolinda.blogg.se

2013-09-15 « 21:38:21
Din blogg: http://ewelies.blogg.se
Erica

Har hört mycket bra om KBT-behandling. :-)

Svar: Det är verkligen den bästa behandlingen man kan gå igenom för rädslor eller problem enligt mig! Det är riktigt effektivt och tydligt :)
nicolinda.blogg.se

2013-09-16 « 20:49:32
Din blogg: http://faithhopelove.blogg.se
Johanna - A dream as model ♥

Vilken härlig bild :D
Vilken bra och fin text! men du verkar även ha haft det lite tufft och jobbigt... tur att du fick lite hjälp med det i alla fall <3

Svar: TACK! Det betyder jättemycket för den här bilden gillar jag verkligen på mig själv. Brukar inte gilla närfoton men detta blev bra, jag ser så naturlig ut. Jag posar inte och sånt som jag annars brukar, varken ler eller muttrar eller liksom. Den är så tanklös men ändå tankspridd. Texten passar på något vis för mig. TACK igen <3 Ja, jag har haft det tufft men jag har lyckats ta mig hit där jag är idag iaf :)
nicolinda.blogg.se

2013-09-17 « 14:50:15
Din blogg: http://jonza.blogg.se
Johanna - A dream as model ♥

sv: Kul att du gör det :D Japp de är bekväma!
Ja det var riktigt gott med pizza, det blev mozarella :) Tack det gick bra på alltihopa :D

Inga särskilda platser.. min uppväxt är lite komplicerad :/ kan inte berätta mer än så <3

Svar: Åh vad gott med mozarella på! Gillar du pesto? Du borde testa lägga några klickar pesto på mozarellan, så gott tillsammans med tomatsåsen och lite basillika över. MUMS.
Okej, jag förstår och respekterar ditt svar. Du är en fantastisk människa och vad som än har hänt så har du bara blivit starkare! Du är din egen hjälte och du klarar allt här i livet för du är modig <3
nicolinda.blogg.se

2013-09-17 « 14:52:05
Din blogg: http://jonza.blogg.se
trackbacks