Sjuk som satan

Jag har endast redigerat fotot.
Åh! Det var säkert 2 år sen sist jag var förkyld. Haft ganska tur det senaste året med att hålla mig frisk men nu efter att jag började gå massa promenader i regnet som jag älskar så tog mina halsmandlar smällen. I denna ilande kyla längtar jag faktiskt tillbaka till sommarens bravader.

Imorgon repar jag med bästa gospeln - får inte missa det, attans att jag är sjuk! Denna vecka har bestått av filmtittande. Jag bara måste tipsa om filmerna Dredd och Jurrasic Park, de är fan underskattade! Nu får Filip & Fredrik underhålla mig med Breaking News innan jag möter John Blund.

"Buy now or cry later"

Jag har endast redigerat fotot.
Vissa människor gör verkligen allt för att gräva ner ens leende, men idag har jag bestämt att det inte går så det ska inte få påverka mig! Denna lördag väcks jag av att solen skiner starkt in i mitt vita rum och den strålar högt upp i vår klarblåa sky. Morgonens händelser bestod av underbart sällskap med shopping i gåvor till en god vän. Jag hittar så mycket fint, kliar i fingrarna.. Önskar att jag inte behövde ha någon budget!

Vi traskade runt överallt. Utbudet i affärerna var dock väldigt litet, jättetråkigt.. Får hoppas på att Isabelle blir nöjd sen. På vägen hem lägger sig värmen i vinden som rouge på mina kinder och leendet sträcker ut sig. It feels like I'm in love! Får vårkänslor över det hela. Sweet.

Undress my soul


I'm begging: please, hide my scars. Undress my soul and embrace my heart.

The fall has fallen


As I'm dancing under the view of stars I'm hoping for a better new start. Inatt blev det ytterligare en härlig och fri promenad, något som verkligen behövdes. Jag är så himla glad! Alltid velat ge allt jag har till mina nära och kära, jag älskar att sprida lycka här i världen. Nu är det dags att även skapa den närvaron hos mig själv! Längesen sist jag dansade i regnet. Hösten är så vacker och fantastisk. Underbara känslor..

Alla gånger du ler, alla gånger du gråter

 Sluta aldrig att kämpa! Tyvärr så slutade jag att kämpa och nu börjar allt sakta
komma tillbaka men jag ska besegra mig själv igen för jag vet att jag kan 

Så länge jag kan minnas har jag älskat att vara aktiv och social men tråkigt nog förstörde vissa personer min tonår för mig. Helt plötsligt undvek jag att umgås med folk, inom sekunder var jag hellre ensam och helt plötsligt finner jag mig själv isolerad i mitt rum idag medan allt fler väggar byggs upp.

Jag har gått igenom och förbi en hel del rädslor tack vare KBT behandling. I mitt fall: agorafobi. Vad det än handlar om så är en rädsla alltid en rädsla. Vem som helst kan besegra dem, bara du låter dig själv släppa taget och sedan inse att din styrka tar emot dig.

Trots att jag är höjdrädd så vill jag klättra upp för ett berg, därefter falla ner igen. Trots att jag är livrädd för havet och alla undervattensdjur så vill jag simma med delfinerna och åka båt bland hajarna. Jag tror att det ultimata här i livet är att gå emot sina rädslor, i alla fall det som bara hjälper dig i längden. Du blir verkligen starkare samtidigt som din inre frihet gror, hur svag du än känner dig i just den stunden.

Curaςao, Willemstad

Det här är min drömplats har jag sakta men säkert kommit fram till. Jag önskar att Stockholm hade färger som denna magiska stad. Jag vill verkligen dit en vacker dag! Det finns många öar runt omkring som är exotiska också ifall man vill bryta av. Perfekt! Vilken plats är du på i din dröm?

Sex and the City

Inatt ser jag det allra sista avsnittet för tusende gången! Kan omöjligen få nog av dessa betagande känslor. Allt är så himla äkta och briljant.
Denna serie är by far min favorit! Jag tänker alltid på en och samma person efteråt.. Saknaden är nästan outhärdlig. Jag gråter varenda gång.


Det du kallar döden har ett längre liv än du

Du tror att du står nere på botten, du gråter och du lider. Du skriker ur ditt vansinne men det kommer en dag du inte trodde fanns. Den dag då du når toppen och ingen, ingenting kan ta det ifrån dig säger du. Du har just nått toppen. Efter en stund klöser botten ikapp och du sjunker bara längre och längre ner. Just nu inser du hur bra du egentligen hade det ifrån allra, allra första början. Då alla andra fängslade dig, men idag är Du den enda som har satt upp alla dessa galler framför dig.
© Joy malou Schubert


Dagarna tar aldrig slut men nätterna kommer och går

Det bästa som finns är att tända vackra doftljus i en mörk natt som denna samtidigt som du blundar mjukt och lyssnar
till musikens alla magiska själar medan du låter livet under dina sköra fingertoppar vakna ur drömmarnas barriär.

- Vinden kan inte ens beröra mig. Det är kallt nu och andetagen ekar i mina tomma lungor. Jag springer trots att hela min kropp skriker men jag springer och jag springer. Himlen är alldeles för tung för att bära mig idag. Marken faller isär under mina hälar som sviker.

Han ropar stanna, han ber mig att ge upp men ändå så gör han allt för att jag ska fly. Jag kämpar igenom varenda steg trots att smärtan gror. Även om jag vet att jag aldrig vinner så ser jag något inom mig som sträcker ut mig tills det går sönder. Jag är plötsligt längre än vad jag var.

De kallar mig svag oavsett om de ser hur mycket styrka jag har. Min blick möter himlen och mina sinnen minns hur blå den brukade vara. Armarna försöker nå allt det där inom mig igen men marken faller isär under mina hälar som sviker. Jag springer fast än vinden inte ens kan beröra mig. Det är kallt nu och andetagen ekar i mina tomma lungor -
© Joy malou Schubert

När man minst anar det


IMDB är min enastående hjälte en kall och tråkig afton som denna. Jag har alltid varit en trogen filmälskare men på senaste tiden har serier kommit före. Nu fann jag dock dessa filmer när jag sökte på två av mina favoritskådisar, klassiska Demi Moore och överraskande Bradley Cooper.

The Joneses - intressant, underhållande och full med drama. Det handlar om en perfekt "familj" som är minst sagt udda. Inte nog med att de har precis allt alla vill ha, de är också hur alla vill vara och de gör verkligen vad som helst för att visa upp deras såkallade livsstil. Work it, baby.

Hit & Run - vansinnigt rolig och händelserik med mycket spänning. Klockren touch av Dax Shepard. Manuset är briljant måste jag tillägga! I början kan den anses "platt" men jag lovar dig, stanna in i slutet. Vissa scener får mig att skratta så grovt att jag nästan låter som en läskig man. Haha..

Get rid of all your shallow ghosts


What a wonderful world full of fairytales

Learn what's hiding behind a shadow and get to know what's glowing when the sun is shining. Love yourself and embrace every moment with peace.
Set yourself free. Open your clear amazing eyes and let the wind catch your beautiful extraordinary mind. Fly away with the fluffy soft clouds.

Make my wish come true

det bästa av allt är att en del av pengarna går till välgörenhet « bara bonus
Jag upptäckte Cath Kidston tack vare instagram. Jag älskar hennes übergulliga idéer! Och som sagt, jag har ju verkligen fallit för blommönster på sistone. Det finns alla möjliga designs med alla möjliga mönster och färger. Väskorna drogs jag dock till först! Du lär kanske hitta din dröm du med.