Utan att blunda


Ibland ser jag på dig med hela himlen. Om du bara kunde känna det jag känner för dig, utan att blunda. Ibland är dina ord som musik för mig och jag dansar till dina läppar.

In the coldest sunshine

Jag har blivit torsk på photoshoots efter Malmö asså. Vill fota hela tiden! Denna dag fick vännen Nikita stå modell. Allt gick jättebra as usual men svårt att hitta en hyfsat avlägsen plats så vi fick helt enkelt gå in mitt i smeten och ba köra. Lyckat ännu en gång eller vad säger ni? Här är tre utdrag.
Foto/idé: Joy Malou Modell/Styling: Nikita Donaire


Foto/idé: Joy Malou Modell/Styling: Nikita Donaire

Sneak peaks and autumn leafs

Hösten är här och den bara måste invigas med kameran, känner jag. Chantal träffade jag allra första gången i onsdags förra veckan när vi åkte ner till Malmö och sjöng tillsammans. Kul att vi också fann intresset att fota tillsammans. Det planerades ihop en photoshoot direkt när vi kom hem till Stockholm igen! Vi fann jättebra platser i Hammarby Sjöstad plus att hennes skönhet är lätt att fånga, så jag är hur nöjd som helst med bilderna.
Foto/idé: Joy Malou Modell/Styling: Chantal Elf-Berthe
Foto/idé: Joy Malou Modell/Styling: Chantal Elf-Berthe

"Jag är ingen glidare, jag är en ramlare"

♡ Älskade Malmö. Världens vackraste människor välkomnar oss! Vackra leenden med hjärtan av guld, tända ljus och choklad på sängen anländer vi till. Lyckorus. I fredags morse gick Chantal med mig ut för att fota i familjen Mörnheds trädgård. Imorgon blir det ytterligare en photoshoot. Hon och Marcus är verkligen bästa sällskapet att resa med! Och tusen tack för allt Mörnhed, det är verkligen en ära att få sjunga för er ♡

Hela upplevelsen var perfekt. Varenda en har satt sina fotspår i mitt finaste minne, i djupet av mitt hjärta. Bästa skrattet var ju när jag ramlade mitt på Centralstation i Malmö och räddade min efterlängtade Starbucks Frappuccino som en jävla frihetsgudinna, därav rubriken. HAHA, gosh!
If this is what you want then make it happen

Jag har endast redigerat fotot.
Nu beger vi sångfåglar oss till Malmö för att sträcka ut våra vingar. Först skulle man åka själv trodde jag men nu vet jag att Chantal och Marcus åker samma tåg - lucky me! Allt är packat och klart så det är dags att sova nu. Dröm vackert! Ta väl hand om er och gör bara det som gör dig lycklig.

A perfect cover

They take a look at you, everyone sees how you've got it all together. So they judge you by the perfect cover. If they only knew how many times you've fought for that smile on this pretty face. If they only knew how many times you've rised against the fire but been burned by the flames.Modell: Isabelle Bark Foto: Joy Malou Story: Joy Malou

Ja må och leva ut i hundrade år

{Tusen tack för alla "krya på dig" kommentarer och söta ord. Jag blir jätteglad! Kärlek till er}


Igår firade jag älskade Isabelle en vecka för tidigt. Vi åt smakrik bruschetta med utsökta mozarella biffar och sallad till lunch! Suveränt. Hon fick ett par kokosdoft ljus, ett Color Sensational Vivids Lipstick och ett gulligt kort med en liten dikt som jag rimmade fram till och från.

Det var så himla kul! Bäst sällskap, god mat och underbara skratt. Efter timmar av historier och delade minnen gick vi ut och fotade i höst vimmlet. Jag håller på med fotona nu men min dator är tyvärr galet seg så det tar lång, lång tid att bli klar. Hoppas att ni har haft en bra dag! Puss & kram.


"The best is yet to come. Jag står alltid vid din sida om du behöver mig idag. Jag har varit en av dina vänner i 4 år. Även om 100 år vill jag titta tillbaka och säga, livet e vårt. Jag glömmer aldrig munkhavet, det känns som igår. När du är ledsen finns jag här för att lyssna och förstå. När du är glad finns jag här för att dela lyckan och få den att återstå. Grattis, Isabelle Bark! Vi träffades allra första gången 20 augusti 2009 i en främmande korridor, men idag sitter vi tillsammans i ditt hem för att fira dina 20 starka år."