Alla har mig, men jag har ingen

Varför får inte jag vara lika självisk? Varför måste jag bry mig så mycket för att det ska räknas, men inte du? Varför ska jag lyssna i flera timmar om du inte ens kan det.. Varför ska jag hålla käften om dina fel när du vrålar ut mina fel? Asså jag är trött på precis alla. Jag är mest trött på mig själv. Jag är så sjukt trött på att alla förväntar sig att jag ska vara så snäll och omtänksam hela tiden bara för att jag brukar vara det. Framför allt är jag trött på att jag känner att jag måste vara det hela tiden..
 
Så fort jag INTE är det, då jävlar ska alla tycka att jag är en dryg fitta som inte vet vad någonting betyder. Så fort jag inte orkar lyssna EN GÅNG av hundra gånger då jävlar är jag "som alla andra". Egotrippad och full av mig själv. Jag leker upptagen och viktig. Jag leker kaxig och jag är taskig tydligen. Wow, låter som om alla känner mig bättre än vad jag själv gör för alla har så många svar och jag har inte ens en enda fråga.
 
Jag inser att jag aldrig duger och det är okej. Du behöver inte alltid berätta det för mig. Jag behöver inte duga för er. Jag vill inte duga för er. Jag kommer inte att duga för er. Det är okej. Jag får vara en dryg fitta, jag får vara dålig, jag får vara en misslyckad önskan. Slå mig det hårdaste du kan, skrik det högsta du klarar, kasta allt du har på mig. Jag kommer alltid att blöda så vad är det jag väntar på..

Här, gullet!

Kommentera gärna! Förhoppningsvis så gör du mig glad.

Vem är du ?Klistra fast mina uppgifter.

E-postadress: (Publiceras ej offentligt)Din blogg, tack (:Kommentar:Belle

Joy! Min fina vän. Du förtjänar inte såna idioter till vänner. Du är bäst på alla sätt och vis, man kan inte alltid finnas där för alla för man har ett eget liv också. Människor kan inte bara ta dig för givet. I denna värld måste man ge och ta, lyssna och bli hörd. Du är en fantastisk vän och är så glas att du finns i mitt liv. Finns alltid här för dig!!! <3 FUCKEM!

2013-11-09 « 00:31:51
Din blogg: http://hellobelle.blogg.se
Olle GZ

Men du har mig <3

malin

känner igen mig till 100%, verkligen! exakt så är det för mig också!

Svar: Eller hur! Fyfan <3 Stå på dig själv för du är starkast och ingen kan ta det ifrån dig, vackraste Malin :)
nicolinda.blogg.se

2013-11-09 « 12:16:57
Din blogg: http://malintorstensson.blogg.se
Johanna - A dream as model ♥

Joy nej vad är det du skriver! Du har mig, även fast vi inte känner varandra så bra! Och visst du är riktigt snäll, men alla personer har en dålig sida. Och folk ska inte tycka det är dåligt när du visar den med! <3 Och du är verkligen inte dålig och dum! Försök vara omtänksam till en bra nivå, det är kanske svårt... Men du visar mer vem du är då <3

Svar: Åh vad fin du är!
Jag menar inte att vara så negativ men var helt enkelt tvungen att skriva av mig. Jag är så förbannad på de runt omkring mig just nu och även på mig själv. Har ingen att prata med så bloggen är min utväg. Plus att jag älskar att skriva oavsett känsla :) Det är mitt sätt att uttrycka mig på ordentligt du vet?

Tusen tack, vad fin du är hjärtat! Jag skriver också tydligt att jag vet att jag inte är perfekt men det är alltid så att jag får massa skit kastat på mig .. Sen när de gör fel då tycker de att jag inte har nåt att säga till om för att jag är en tönt som är överkänslig. man ba WHAT?! Du slog mig, ska jag bara sätta mig och tacka dig? Nej fan heller, jag kommer gråta och säga ifrån. är det för mycket haha nej men du fattar..
nicolinda.blogg.se

2013-11-09 « 14:46:02
Din blogg: http://jonza.blogg.se
malin

-ja men visst är det så, älskar träning! :D
hihi ingen fara <3

2013-11-11 « 09:00:56
Din blogg: http://malintorstensson.blogg.se
Johanna - A dream as model ♥

sv: Solsidan, helleinus hörna och Johan falk :)
Jag pluggade engelska till provet vi hade idag :) Tack! :D

Svar: Åh jag älskar alla tre! David är så himla skön och de i Solsidan är fantastiska haha.. Och damn Joel Kinnaman i Johan Falk asså och de andra tuffa männen med tatueringar. Kan inte alla namn men damn boy :D
Okej, gick det bra på engelska provet? :) Hoppas det <3
nicolinda.blogg.se

2013-11-12 « 21:15:32
Din blogg: http://jonza.blogg.se
A f r o b e l l e

Fast du duger, åh vad du duger. Om de runt omkring dig inte ka uppskatta det du har inom dig och det du ger handlar inte om dig utan deras osäkerhet att inte klara sig utan din hjälp.

Du duger. Och du är perfekt som du är. Låt ingen definera dig! Kram

Svar: Åååh du är ett mirakel! Tack, detsamma. Du är så himla fin, tusen tack för dina värmande stärkande ord. Du är amazing, girl <3 massa kramar om dig
nicolinda.blogg.se

2013-11-16 « 22:21:54
Din blogg: http://afrobelle.blogg.se
Tilla Leah

Du är fantastisk! alla måste få vara själviska, de som inte förstår det är bara dum.. <3

Svar: Du är underbar! Så fint av dig att skriva. Det värmer jättemycket <3

Ja, eller hur! Saken är att jag erkänner alltid mina fel och ber om ursäkt, jag gör aldrig om samma misstag två gånger och jag lyssnar alltid.. Jag försöker göra allt för mina vänner och min familj men så fort det är någon annan som har fel eller gör ett misstag klassas jag som överkänslig bara för att jag har något att säga till om?Jag klassas som en tönt för att jag överdriver och jag klassas som jobbig.. Tillslut slutar man ju säga vad man känner och då klagar de ännu mer på mig bara för att jag aldrig pratar och bara lyssnar..

MAN BA VAD FAN! jag lyckas alltid bli boven vad som än händer.. Orkar inte längre. Har fått tvärnog av att bry mig nu mera, ingen sympati för någon av dem känns det som snart.. insane..
nicolinda.blogg.se

2013-11-18 « 19:47:51
Din blogg: http://zlips.blogg.se
bbysmj.blogg.se

Känner igen mig fina du och du är inte ensam! Jag lovar dig, underskatta inte dig själv finaste du! Låt inte personer som är så små i sig själva få dig att må dåligt, sätt dig själv i första hand. Du är viktigast!
och mig har du, fast vi bara läser varandras bloggar, jag lovar!
YOU GO GIRL!

Svar: Tack vad fint av dig, du anar inte vad glad jag blir av det du skriver. Detsamma! Du är stark och vacker, det kan ingen ta ifrån dig <3

Jag förstår det, att fler tycker såhär och det är så hemskt tycker jag. För det blir verkligen en tung börda och man blir så nedstämd av detta. Jag förstår inte varför man hela tiden känner sig tvungen att lyda alla andra, varför de har rätt att stampa ner foten hur som helst men när man själv gör det då man fått nog av att hela tiden manipuleras nej då blir man djävulen istället och alla hatar en. Blir så förbannad!
nicolinda.blogg.se

2013-11-20 « 14:44:59
Din blogg: http://bbysmj.blogg.se/
Johanna

Åh, precis dom rätta orden för hur jag också känner för tillfället. Men kom ihåg att du är fin och förtjänar det bästa!

Svar: Nej vad jobbigt, sötis! Du är viktigast i ditt liv och du är stark oavsett. Inget kan ta det ifrån dig så låt dig aldrig tryckas ner <3 massa kramar. Tusen tack, detsamma guldet!
nicolinda.blogg.se

2013-11-24 « 14:25:23
Din blogg: http://aalmajohanna.blogg.se
trackbacks