Tilla Skoglund


zlips.blogg.se
Ibland finner du personer som inspirerar på ett överraskande sätt. Denna tjej beundras! Kombinationen av hennes fria skönhet som dansar med en och hennes stil man inte vill blicka bort ifrån helt enkelt. Jag följer hennes blogg Zlips där hon delar med sig av allt ifrån mode till vardag. Här om dagen såg jag detta inlägg och blev kär! Underbar som hon är ger hon sig ut i hösten för att fixa fler foton som jag önskat. Tusen tack, vackraste du!
Foto/modell/styling: Tilla Skoglund Edit: Joy Malou

Blundar du eller blundar jag

Det faller så svävande, känslan du skänker. Du skär upp min bröstkorg, du lägger dig i min öppna famn fylld av skam. Du binder mig, men kapar av alla band. Du släpper mig fri i en tomhet där jag söker efter ditt rop efter mig. I en tomhet där mina hopp ekar över dig. Natten viskar vägen ut, men jag drömmer att det.. det är slut.

Sötsakernas kärlek

♡ MUMS ♡ Idag blir vi glatt överraskade av att min bror kommer hem ifrån tjejen och berättar att de har fått besök av hennes farbror - Per ifrån Dessertmästarna! Min favorit av de alla. Himla kul! Ikväll får vi äran att smaka Pers Hasselnötskakor och Morotskakor. Yaaay!

T r a p p s t e g

Ingen ser dig, du känner ingenting. Du tar bara ett steg ut. Utanför alla murar hela ditt liv har burit och du pustar ut. Ingen ser dig, du känner ingenting men du blir upptäckt och han tar tag i dig så att det gör ont. Fallandes med dig ner för alla trappsteg du tog. Du förblöder, du flyter i ditt eget blod av tårar som gått sönder och smärtan bara gror.
© Joy malou Schubert

Alla har mig, men jag har ingen

Varför får inte jag vara lika självisk? Varför måste jag bry mig så mycket för att det ska räknas, men inte du? Varför ska jag lyssna i flera timmar om du inte ens kan det.. Varför ska jag hålla käften om dina fel när du vrålar ut mina fel? Asså jag är trött på precis alla. Jag är mest trött på mig själv. Jag är så sjukt trött på att alla förväntar sig att jag ska vara så snäll och omtänksam hela tiden bara för att jag brukar vara det. Framför allt är jag trött på att jag känner att jag måste vara det hela tiden..
 
Så fort jag INTE är det, då jävlar ska alla tycka att jag är en dryg fitta som inte vet vad någonting betyder. Så fort jag inte orkar lyssna EN GÅNG av hundra gånger då jävlar är jag "som alla andra". Egotrippad och full av mig själv. Jag leker upptagen och viktig. Jag leker kaxig och jag är taskig tydligen. Wow, låter som om alla känner mig bättre än vad jag själv gör för alla har så många svar och jag har inte ens en enda fråga.
 
Jag inser att jag aldrig duger och det är okej. Du behöver inte alltid berätta det för mig. Jag behöver inte duga för er. Jag vill inte duga för er. Jag kommer inte att duga för er. Det är okej. Jag får vara en dryg fitta, jag får vara dålig, jag får vara en misslyckad önskan. Slå mig det hårdaste du kan, skrik det högsta du klarar, kasta allt du har på mig. Jag kommer alltid att blöda så vad är det jag väntar på..

When dreams really matters


Kärlek till er alla  Puss kram
Mitt liv är ganska trist nu, tycker jag själv. Jag har inte ens något bra att säga till mina vänner för har inget att berätta. Inget skvaller what so ever. Detta är mina kvällar framöver. Hoppas allt är bra med er solstrålar! Tack för alla fina kommentarer jag får av er dagligen som strös runt i min blogg.


Hahaha, såhär ser mina samtalsämnen ut. Det säger väl allt (?)