Man tager vad man haver

Söndagens lyx utmärkte sig helt klart i middagen. Vi hade inte mycket i skafferiet, kylen så jag tog det jag kunde hitta. Resultatet blev en egen hemmagjord pizza. Tomatsås, västerbottensost, rödlök och bacon. Skar upp en sallad till och mumsade i mig allt det läckra - pizzan var dessvärre lite väl fet av sig så jag baddade den med hushållspapper ordentligt. Hushållspapper is the shit! Innan tog jag ett fint foto på maten. Mmmuuums..


Peanut butter Cookie dough

Alla mina vänner totalälskar denna glass. Jag är nog den första som aldrig har smakat på Ben & Jerry's. Jag trodde faktiskt att jag hade det förut, men nu när jag börjar tänka efter inser jag allt mer och mer sanningen. Jag som älskar glass, hur har detta gått till?! Måste fan unna mig en snart. De är så dyra bara!

- vilken smak är din favorit?

Sometimes it doesn't matter what you sing

You just wanna feel the melody. Jag har varit nere i tvättstugan hela kvällen. Insåg snabbt vilken himla fin akustik det var där att jag kände för att släppa mina stämband fria. Det kändes verkligen underbart! Likadant med dans, när ingen kan se dig så dansar du ifrån botten och toppen av ditt hjärta. Det spelar ingen roll hur eller vad du sjunger, hur eller varför du dansar - du bara dansar. Du sjunger och du känner hur hela din kropp lever.

- jag improviserar så kanske låter lite konstigt


Chocolate will never disappoint a girl, apparently I was wrong

Många har hyllat Loka Likes Old School's smaker. Jag bestämde mig för att testa på en av dem. Snart kommer väl "Loka med smak av julskinka" till jul - fyyy blä! Jag tycker att denna smak påminner om känslan, smaken av när man råkar få parfym i munnen. Det är en väldigt skarp konstgjord smak av choklad tycker jag och den luktar oerhört starkt. Känns nästan giftigt att dricka Loka's Chocolate Shake faktiskt - vad tycker ni andra?


Missförstånd på missförstånd

Det är många som har frågat mig om ett bloglovin byte och jag har dessvärre tackat nej till allihop - varför? Jo, för att jag alltid har trott att det var som ett länkbyte. Eftersom väldigt många frågade kände jag att "åhnej, nu kommer de senaste inläggen bara handla om länkar" och endast därför tackade jag nej. Hehe, vem som än fortfarande vill göra ett bloglovin byte så är jag mer än gärna med på det. Jag skapade ett account nu! Mitt första avaktiverades.

♡ Följ mig här så följer jag dig där
Follow on Bloglovin


Ett användbart tips för mascaran

Ni som har mascara vet väl att den uttorkas lätt och inte går att använda särskilt bra därefter - brukar vara så för mig iaf. Jag vet ett jättebra tips till er för att den ska hålla längre. Så fort ni anser att den har blivit uttorkad så häll i 1 till 3 droppar saltlösning. Om er mascara behöver mer saltlösning så är det bara att hälla i mer, men ta en droppe åt gången! Man kan köpa saltlösning på Apoteket eller i andra affärer, annars göra egen.

- detta foto fann jag här 


Once a beauty, always a beauty

Jag fick detta läppglans för 5 år sen. Oavsett hur mycket jag använder det så verkar det aldrig ta slut. Tuben är lika full som när jag fick den - wtf?!
Det rinner t.o.m. ut överflöd av läppglans. Har ni också något ni använder ofta men i perioder som "aldrig" tar slut? Haha, är jag blind eller är jag dum..


You learn, you live

I always make up excuses, don't know why but I smile while I'm doing it and it feels alright. She taught me how, which I first thought was saving a life but soon enough I saw how it became a way to not save but steal. I said: I'm no theif! She responded to me: No, you're not and you will never be.
 
20 years later there's still not a day that goes by without a single little lie. She even lied about the color of her dress sometimes, though she didn't have to she made me think that the color green wasn't green, purple she screamed.
 
With tears in my eyes hand in hand with pain on my shoulders and bruises all over, this will be the only truth I've ever told: Today, tonight I have no pride. I am no bride and I am going to die. For the very last time I smile and it feels alright. With tears in my eyes hand in hand with pain on my shoulders and bruises all over, I say: Goodbye.
© Joy malou Schubert

Have you ever closed your eyes to actually see?


Du strålande himmel

Det togs en hel del foton i veckan, då vi åkte iväg till landsbyggden. Mammas iphone fick göra jobbet! Vår vackra natur.


Dansa till musiken

Imorse lyssnade jag på min favorit spellista som alla andra mornar, insåg dock snabbt att den musik jag alltid har älskat börjar bli lite väl gammal nu.. Därför sattes mitt sökande igång efter något bättre som kunde överraska mig. Tillslut kom fyra låtar upp, här är en av dem! I just love it - don't you?


Kärlek på menyn


Isn't it obvious?


When something touches your entire soul..

Läs den, se den, älska den. Manuset är extraordinärt och känslan är makalös! Jag har aldrig sett en film så djup på det här sättet förut.
Allt är så himla äkta. Jag känner igen mig i så många scener vilket du också lär göra - upplev den. The Perks of Being a Wallflower.


♡ Glad midsommar ♡

Jag hade det underbart på landsbyggden igår! Idag är det också fullt på schemat, älskade midsommar. Folk kom över med skratt och ro i sommarens sol. Trevligt var det verkligen. Mamma och hennes bästa vän Susanne gjorde en fin krans till mig som jag "vägrade" bära, fast vacker blev den. Nu har alla gått ut för att fira denna dag vidare - life is luxury. Senare blir det plugg för min del, just nu njuter jag bara av min ensamhet i nykterhet.


Sommar och sol

Nu åker vi äntligen iväg, men bara för en dag, till mina kusiners landställe! Skönt med semester. Egentligen har jag för mycket att göra i skolan men jag behöver få komma bort och umgås med underbart folk igen. Vi ska luncha tillsammans ute på skärgår'n och definitivt skutta runt på ängarna.


Allting bär på en skönhet

En sak jag verkligen beundrar är människor som brinner för att fånga olika sorters ögonblick eller känslor. Jag gillar när man kan skapa någonting i verkligheten som kommer ifrån ens drömmar. För mig handlar fotografi om så mycket mer än ljus, kontrast och djup. För mig handlar det om livets alla leenden, om livets alla tårar - det kan nog vi alla relatera till. Jag är så himla imponerad och fascinerad av er allihop! Ni är så himla olika, ingen har samma mål men ändå så gör ni alla samma sak. Fantastiskt, eller hur?!

- Åh, jag såg detta söta klipp på Elin Cardells blogg. Jag föll pladask ♡


Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge

Den här dagen har jag väntat på!Desperate Housewives allra sista avsnitt tog slut så högg det till i hjärtat. Jag letade runt efter en ny serie att stalka men fann inget sådär bra i min smak. IGÅR KVÄLL fann jag dock Devious Maids som ska börja sändas i U.S.A. 23 juni och i Sverige 26 juni. Missa inte detta, gott folk! Jag fick äran att se allra första avsnittet och fann mig själv i extas! Den berömde författaren och producenten Marc Cherry ligger bakom de här serierna.

- Inte konstigt att de är lika dramatiskt älskvärda


Vi alla har en frihet!

Min mamma har alltid visat en vacker och evig framtid för mig och min bror. Hon har alltid lärt oss att livet är en saga och för varje liv som sker kommer det med en ny mäktig historia. Resan är lång men alla, vem som helst, kan forma den precis hur de vill. Himlen är till för alla för den är där ute - uppe i det blå och vi alla kan uppleva den hur mycket vi än vill. När vi än vill. Hur vi än vill. Det vi kämpar för är vårt! Om någon försöker stjäla det så bestämmer vi att det inte går! Även fast vi får sår. Glöm aldrig det. Det vi kämpar för är vårt!


Retouch!

Jag har alltid velat ha ett slags collage på min header. Har dock inte funnit rätt struktur för min smak tidigare, fast idag gjorde jag det! Jag är väldigt nöjd. Önskar dock att jag orkade anstränga mig lite till för ett starkare resultat. Det blev en enkel förvandling men jag gillar att hålla det enkelt. Har inte tålamodet att göra det mer avancerat för tillfället. Jag valde ut 18 olika foton ifrån livets kategori: bäst minnen. Det är jag som står bakom kameran, annars framför.
 
 före
 efter