Vita drömmar


- vad tycker du? Kommentera. Tror nog att alla föredrar vår makeover. Lovely
Allting står huller om buller. Imorgon blir det ordning och reda! Min mamma har varit en riktig hjälte igenom detta, som hon är igenom allt. Kvinnan har kämpat i två hela dagar med att få väggarna precis så som vi vill ha det. Små detaljer finns kvar att göra bara. Jag har hjälpt till men kan inte ta åt mig någon ära! Visst blev det så mycket bättre?! Jag kanske laddar upp fler foton senare på hela vardagsrummet, då vi har möblerat och skaffat bättre ljus.

Have the courage to stay happy

Hold on, sweetheart. You'll make it through. You have the power to build your world as beautiful
as your dreams and this is true. No one can steal that away from you! Never ever stop believing.


The sun is shining


- jag hoppas och önskar er en underbar måndag med lycka och kärlek
Hela hushållet har velat måla över jord färgen på väggarna i vardagsrummet ett bra tag nu. Jag har velat göra förändring ända sen vi skaffade färgen men det blev aldrig av. Senare vande jag mig vid den och det gjorde de andra också. Idag bestämde vi dock att den skulle bort illa kvickt. Vi jobbar på bra med målandet! Resultat kommer upp i veckan. Efter detta belönar vi oss med smakrikt käk och iskall dricka. Lovely oh so lovely.

Have you ever felt like a real kid again?

Mammor är det bästa som finns! Jag minns inte sist jag åt nutella eller mandel biskvier, men oj vad jag minns hur gott det är. Vet att jag åt det som liten, hehe det var 10 år sedan nu. Imorse fixades frukost i ordning, då ser jag att min överraskande mamma har köpt detta. Jag hoppar runt och tjuter av nostalgi. Börjar tänka på när jag som åtta åring skuttade omkring på gatorna i Nice, Frankrike med pappaUnderbara och vackra minnen!


The reflection in that broken mirror


Ni berikar denna värld med era leenden


Detta är något jag kallar "hem". Spendera tid med sin familj/släkt samtidigt som man ser den utsikt vi alla drömmer om. Jag brukar stå bredvid för att iaktta livets alla detaljer, ibland tycker folk att jag ska vara med och uppleva det själv istället vilket jag gör för det mesta men.. Att få iaktta min mammas alla underbara syskonbarn med min härliga bror springa omkring fritt med deras leenden flera mil långa, höra hur de upptäcker något nytt varje solsken och att få äran att veta vad de lär sig bakom skuggorna är obeskrivligt vackert. Deras föräldrar sprider rikedom över hela världen.

Jag hade tyvärr bara mobilkameran med, men lyckades trots allt ta ett par fina foton!

Du är en konstnär som föder hela himlen


Vissa dagar börjar med känslan av inspiration och slutar med tanken på något man beundrar. Denna vackra tjej heter Ida Josefin Eriksson. Ända sen mitt allra första ögonkast på hennes blogg så finner jag mig än idag i extas! Hon har allt jag drömmer om att ha själv, hon vet allt det där jag vill veta och hon har kunskap ut i fingertopparna som jag önskar att jag en dag har. En magisk brud med lyx i handen kortfattat! Låter det inte himmelskt?

Efter ett tag då jag hade lämnat ett par kommentarer här och där så uppmärksammade hon mig i ett av hennes inlägg för mina såkallade "uttrycksfulla ord och meningar" Denna tacksamhet i samband med upprymdhet utstrålar sig i hela kroppen. Jag har i princip aldrig blivit vald till någonting i hela mitt liv och jag har alltid blivit tagen för givet men den här gången, helt plötsligt ifrån ingenstans så hade jag blivit vald för att jag bara är jag..


Color my world and I'll love you forever


Jag har börjat totalälska blommigt mönster. Det sprids verkligen en extrem lycka inom mig när jag ser detta! Jag äger dock inget med blommor på men om jag kunde, om hon sålde hennes underbara plagg så skulle jag köpa denna kjol av Hanna Karlsson. Jag upptäckte hennes kreativitet igår. Visst är bruden duktig?! Sömmarna ser flawless ut, resåren håller måttet och designen är briljant. Hon är värd att öppna ögonen för. Eller hur? F A B .


Just bring your joy

Hjälp vad saknaden växer! Allt mer och mer. I maj 2012 innan studenten reste jag och gospeln till älskade London för att sjunga och uppleva staden tillsammans. Detta fick oss att lära känna varandra ordentligt, vi blev som en slags familj. Ända sen dess har jag haft fantastiskt kul och varit med om en hel del saker. Jag har växt som person och mina drömmar har kommit ett steg närmare. Livet förgylls varje gång jag tänker på det!

Minns varenda gata, minns varenda byggnad och alla underbara människor vi mötte på vägen. Jag glömmer aldrig alla dessa chanser vi tog till ett gott skratt eller alla dessa detaljer vi fick se bakom ett leende. Jag önskar och hoppas att vi gör om det här igen. De flesta känner starkt för Berlin!

- ett par av mina foton ifrån vår magiska resa


Bake a cake, my dear

När lyckan når dig ifrån topp till tå, efter att kärleken har omfamnat varenda sekund av din tid. Sent igår kväll bakades kakor för fulla rullar i vårt kök. Imorgon blir det en roadtrip till mina kusiners sommarställe. Vi besöker landsbyggden igen! Då ska det bjudas på hembakat ifrån oss, med glatt humör och glada historier förstås. Men nu är det frukost som ska serveras och viktigt plugg som gäller  Önskar er en vacker sommardag..

Tillåt dig själv att blöda, det är då alla sår kommer att läka

Jag har alltid älskat annorlunda musik och beundrat uttrycksfulla videos..
Faller varenda gång, kan inte ta bort detta ifrån min älskade repeat lista!


Don't let the sun burn you

En underbar start på denna fantastiska dag! Solsken och fruktspett tackar jag aldrig nej till. Jag är dock en person som önskar regn allt för ofta men inte denna gång. Älskar att promenera i regnet i min ensamhet med tystnaden bredvid mig, samtidigt som tankarna dansar omkring. Det är nog det bästa jag vet just nu! Vad är det bästa du vet? Hoppas ni har en magisk tisdag med skratt och ro i sommarens sol ♡ Förmodligen så blir min likadan.

Catch the stars and give them away

We all have the same sky. You see it every day, sometimes you take it for granted. But when these extraordinary kids look at it, they really embrace it. They feel it and they can even touch it. With only their beautiful eyes they can rule the world. Children bring color to our lifes.


Feel free because darling, you are

Vet någon vart man kan fixa detta linne? Söker runt överallt, men ser det ingenstans. I would love your help, guys!
Jag har endast redigerat fotot.

That moment when you can't stop smiling at life


Being free, dreaming big, living rich

Not with money, by heart and soul. Många gånger händer det att vi lyssnar på vad andra har åstadkommit. Vissa pratar om det som om de har precis "allt" Då tänker vi: "Vad har jag?! Har jag åstadkommit någonting lika speciellt som dem? Har jag någonsin varit lycklig, vem är jag.." MEN SÅKLART! Vi har fötts och därifrån har vi utvecklats varenda sekund av varje minut. Vi har upplevt ett helt liv av lycka och även sorger.

Vi har rest runt om i världen. Upptäckt nya liv om och om igen. Vi har fått äran att ta emot gåvor, vi har vunnit kärlek. Vi har lyckats skaffa oss vänskap och vi har även förlorat kärlek så som vänskap. Vi har gått igenom mörker tills vi sett ljus och vi upplever ljuset tills mörkret faller.


Livet är ingen tävling. Livet är en fröjd, livet är en chans och någonting vackrare än allt. Du har makten till att göra vad du än vill. Du har makten till att skapa en egen dröm, du har möjligheten till att fånga den också och leva ut din dröm. Ibland är det svårare, ibland är det lättare men allt som krävs är tron på att vi kan för att vi vill.

Andras drömmar har ingenting med dig att göra. Du har egna! Inte sant? Lev för den du är och lev för det du älskar. Du är vacker, världen är vacker, livet är vackert och det är bara ditt. Du är din egen individ. Gläds åt andra, gläds även åt dig själv och glöm aldrig bort att DU ÄR SPECIELL.

The nothingness

We sat on a cliff, watching the stars reflect on the ocean. He turned his look at me. He noticed my empty young sparkling eyes and then he asked me: What do you feel right now? I didn’t know what to say, I didn’t know how to phrase so I answered: Nothing and closed my eyes.

He caught me smiling and continued his curious questions: So if I ask you do you love me, what do you say?

Me: That I do love you but right now I just don’t feel anything. I felt nothing and opened my eyes.

Boy: So you can’t feel this? (He kissed my hand so soft, so sweet, so gentle, so free. It felt like a dream)

Me: (Giggling) Yes I can but baby, what is it that you don’t understand? You’ve become a part of me already. You’re in my everything all over everywhere. It’s like you’re there but you’ve been here for so long that you’re always with me. If I’m not holding your hand you’re holding my heart.

Boy: Then you feel something, right?

Me: Well, words can’t define my feelings so I rather say nothing than something because we would never stop talking. My thoughts of you are greater than reality, larger than life, bigger than dreams. The nothingness is the only thing that reminds me of being free. You don’t have to feel to know, you don’t have to try to become and you don’t have to worry to be secure because you - You are alive and not even death can kill you.

- I’ll be here, forever he whispered.
© Joy malou Schubert

Love at first sight, love at last touch

Minns ni mitt inlägg om att jag aldrig hade smakat på Ben & Jerry's glass förut? Nu är det så att turen har varit med mig de senaste veckorna. Gäster har kommit över med det eller så har jag och vänner delat på en. Hunnit med fyra olika smaker, so far so good. Idag blir det min femte jag testar på! Jag kan dock inte komma med mycket positivt, tyvärr. Snart kommer mamma hem med antingen en Baked Alaska eller en Fairly Nuts.

{Uppdatering 19:30: Fairly Nuts känns som ett helt tivoli. Smaken förgylls verkligen i munnen och håller i en evighet. Påminner mig om gräddkola
och varma mandlar ifrån en julmarknad på en kall vacker vinterdag. Nu är detta helt klart min andra favorit! Vad tycker ni?}


Chocolate Fudge Brownie har inte den där ljusa chokladsmaken som jag hade önskat mig och browniebitarna känns torra.
Clever Cookies är som att tugga på sand emellanåt, tyckte i.a.f. jag! Inte nog med det, kakbitarna verkar en aning gamla också.

Cookie Dough blev alldeles för mastigt med degbitarna, de smakar t.o.m. lite unket på samma gång. Jag har i.o.f.s. aldrig gillat deg heller.
Peanut Butter Cup förblir nog min favorit! Snickers är en bra jämförelse. Första skeden känns som ett himmelrike, no doubt. Det enda negativa: cupbitarna är en gnutta för söta men själva glassen kompenserade sötman bra eftersom att den inte är särskilt söt i sig. Perfekt kombination!

En förlorad själ och ett brustet hjärta

Vi låter dig spotta på oss. Vi låter dig såra oss. Det är inte kärlek, det är självhat. Vi låter dig svika oss och vi låter dig skada oss. Det är inte lojalitet, det är en förlorad själ och ett brustet hjärta. Du stjäl bakom ryggen. Du stal allt det där som betydde något för att sedan ta sönder det framför oss.

Vi skriker nej. Vi säger stopp. Vi vänder oss om. Vi får aldrig visa vår ryggrad för du blundar. Du blundar, men tvingar oss att känna. Vi hör dig när du talar men har slutat lyssna, då du kallar oss egocentriska. Ändå så minns du alla gånger vi torkade dina tårar, du minns alla gånger vi tvättade dina sår och sedan bar dig hem efteråt.

Det är inte vänskap, det är inte familj. Du använder mig för att sakta ta slut på mig. När sist frågade du hur vi mådde. När sist brydde du dig om våra kalla tårar, om våra djupa sår. Du kan gå till någon som bryr sig imorgon, för jag gav upp igår. Utnyttja han om du kan.
© Joy malou Schubert


Family is love, food is luxury


- hoppas er onsdag kändes lyckad och att er torsdag blir lika fin
Underbara Stockholm. Ikväll spenderade jag kvalitétstid tillsammans med min bror, vår älskade pappa och hans Gina. Middagen ägde rum på en restaurang vid Nacka's vatten. En hel del snack, mycket skratt och massa gott serverades för oss. Solen strålade glatt precis som vi! Denna dag har varit helt fantastisk på alla vis. Imorgon ska jag bort för nya äventyr och omfamna livets lycka på nytt! Sommaren överraskar en varje gång.

Det vore underbart om alla idioter kunde hålla käften


Lost, alone in the dark. Broken up, fallen apart

Jag har förlorat många som jag älskar högt. Det var längesen jag kände mig hel..
Denna låt berör mig så himla djupt! Man gråter och ler på samma gång - you know?


August Néon Dellert


Att upptäcka något så vackert, något så träffsäkert är inget man tar för givet men vi alla vet att det händer! Jag har länge beundrat August Dellert's jobb. Foto är konst för mig, som de allra flesta kan relatera till. Jag älskar när man finner det där man ofta söker efter. Det där man alltid har velat ha men aldrig tycks få!


Min passion för att fånga ett ögonblick med livets alla detaljer skapades tidigt. Jag var 12 år då jag fick min första kamera, men än idag är jag inget proffs. Min dröm som 16 åring var att få leva som fotograf så jag började plugga Media. Praktiserade hos Aftonbladet, med fotografen Mikael Gustavsen för Sofis Mode på kanal 5 - high on life! Och på andra håll. Lärde mig otroligt mycket. Upplevelsen fick mig att stråla av lycka!


Senare efter studenten märkte jag att jag ville plugga psykologi inriktning barn, så det håller jag på med nu. Jag kommer dock alltid att fortsätta beundra och även sträva efter egna resultat när det gäller just: Foto. Denna kille är en av mina favoriter och jag är jättetacksam för att jag får dela hans foton här. Tack, August!

♡ Sommarkvällar och minnen för livet


Äntligen! Jag har inte träffat Belle på hur länge som helst. Det var i april senast - vart tar tiden vägen? Jag har haft alldeles för mycket med skolan o.s.v., har helt enkelt varit tvungen att prioritera det. Det har mest blivit plugg på egen hand eller så har jag spenderat tid med familjen.

Igår kväll satt vi på min balkong, snackade om allt mellan himmel och jord, åt gott och tittade på en film. Underbart! Idag vaknade vi ganska sent, därefter tog vi frukost ute i solens hetta. Damn vad varmt det är, galet! Nu roas vi med ytterligare en film. Klassikern: The 40 year old virgin.


Du är så klok men du är så skör

Jag älskar att ligga i mörkret när jag improviserar fram text och melodi. Det är så skönt! Känns så fritt på något sätt. En dag önskar jag att pengar flyger in så en studio fixas för mig, där jag kan skapa all min musik. Jag är trött på att spela in med kameran och i detta fall mobilen. Soon enough!


Blunda, känn efter och se hur vacker du verkligen är

Kolla min makeup. Jag är hur sminkad som helst. Skulle ni gå och träna såhär på gymmet? Jag skulle iaf aldrig göra det. Kollade på TV imorse och såg att vissa brudar gör det. Ibland har man skönhets issues, förstår det för jag har det med, men det är ju mer pinsamt att springa runt såhär på gymmet (?)

Du är vacker, precis som du är! Ingen kan ta det ifrån dig. Du är fantastisk. Minns alla gånger när dina föräldrar är stolta över dig, när dina syskon ser upp till dig. När dina vänner har lyssnat på dig och sagt att de beundrar dig. Minns alla gånger då någon har sagt att du är vacker, då något har fått dig att stråla av alla dina underbara leenden. De runt omkring dig älskar dig, de bryr sig om dig. Du är något extraordinärt för dem. Var det för dig själv med.

Hur som helst, jag har inte använt lösögonfransar på år och da'r. Är stolt över mig själv, haha! Mitt beroende framkallades ju i början av 2013, saknar dock mina ögon när de såg ut såhär. Jag har naturligt långa ögonfransar, lycklig för det, men lösögonfransar får ens ögon att poppa ännu mer än flera lager mascara. Inte känt mig speciell på länge. Kanske bäst att gå tillbaka till detta! Eller nej, haha det är bara onödigt. Right?


- vilken mascara är din favorit? Min är Mary Kay's Lash Love 

Att vara ensam är inte alltid som att känna sig ensam

Det är så irriterande när vissa personer blir "illa berörda" när man säger: "Orkar inte göra något tyvärr, vill bara ta det lugnt ikväll. Känner för att vara ensam" Då tror de att man är en tråkig "tönt" eller så tror de att man inte vill umgås med just dem. SÅ ÄR DET INTE! Vi som väljer detta njuter av denna stund, njuter av vårt eget sällskap och vi tycker om ensamhet emellanåt. Vi har ju själva VALT det - är det så svårt att FÖRSTÅ?! Nej.

What a wonderful world we live in

Jag ligger i min underbara ensamhet och dagdrömmer om allt gott här i världen! Det ovan svävar runt i mina tankar just nu. Snart ska min frukost fixas fram, haha fast det blir väl en sen lunch kanske (?) Jag har inte varit hungrig på morgonen senaste tiden, väntar därför ett par timmar innan hungern sätter igång. Vaknade tidigt imorse, pluggade litegrand och nu tar jag en paus. Är överdrivet seg denna måndag! Måste nog vistas ute i solen.
weit

Dreamhill Music Academy

ATTANS OCKSÅ! Jag älskar att skriva, sjunga, producera. Det enda som stoppar mig ifrån att söka är att jag inte vill ta CSN lån. Jag har heller inte utrustningen för att fixa två arbetsprover. Egna låtar är ready to go, men jag har ingenstans att spela in dem. Den här upplevelsen skulle verkligen få mig att känna lycka igen! Jag lever som bäst när jag skriver och sjunger som mest. Anders Bagge är och har alltid varit en stark inspiration för mig.

- nästa år får bli mitt år


Dränk aldrig dina sorger, sorgerna blir bara större

Ikväll ändrades mina planer drastiskt, as usual. Jag blir så förbannad när folk tror att man inte är viktig, när folk tänker "det är bara Malou så det gör inget" Äsch.. Nu ska ett par chickflicks filmer få underhålla mig istället. Ikväll unnas det vitt vin. Ett glas supergott Araldica som jag totalälskar och rekommenderar! Avskyr alkohol egentligen men denna dryck har endast 7% alkohol och är söt. Bästa vinet till en skön sommarkväll med jordgubbar.


Handen på hjärtat med blicken upp mot himlen


Ibland glömmer man bort att man är älskad, att man är värdefull, att man är fantastisk. Allt för ofta kommer man endast ihåg hur dålig man var igår, hur ful man kände sig i spegeln imorse. Allt för ofta minns man bara tårarna efter ett bråk eller skriken efter ett slagsmål.

Tack vare dig får jag chansen till att känna mig älskad, jag får känna att jag är värdefull och att jag faktiskt kan vara fantastisk. Du påminner mig minst hundra gånger per dag med bara ditt leende. Du kämpar hela tiden, för mig och min älskade brors skull. Du gör allt för att jag ska ha ett leende på läpparna när jag vaknar och du gör verkligen allt för att jag ska behålla det dagen ut.

Du är den starkaste kvinnan jag känner, den absolut modigaste och den helt klart bästa. Vad du än gör så blir du bäst på det. Allt du gör är ett bevis på att alla kan lyckas här i livet, bara man vill. Det har du växt upp oss med. Tack för det och tack för allt - jag älskar dig, mamma! Idag kan jag stolt säga att jag är den rikaste tjejen i hela vida världen. Idag kan jag glatt se tillbaka fast än smärtan gör fruktansvärt ont och ärligt talat säga att: Allt som hände hände för en orsak. Ikväll är jag visare, klokare och lyckligare än någonsin.

Såhär inviger vi sommarens juli

Alla mina vänner har ju länge pratat om denna älskvärda glass, medan jag står bredvid och rynkar på pannan. Därför bestämde jag mig tidigt idag för att köpa Peanut Butter Cup. Det här är min allra första gång med Ben & Jerry. Just nu sitter jag efterlängtat på balkongen med solen i nacken och tar mig den allra första tuggan ever - I'm in heaven. Litterally! Himmelskt gott. Smaken påminner mig om min all time favourite: Snickers.