Du vackraste himmel

Foto/Edit: Joy Malou {Endast ljusat upp de mörka delarna i fotot och sänkt ner kontrasten, fotona på sidorna har jag förvrängt rörelsen på som ni ser men det är allt}
Wow! Idag vaknade jag av att solen strålade otroligt starkt och jag blev alldeles överraskad över hur vacker känsla det skapade. Jag känner mig som en svävande ängel! Såhär såg min utsikt vid granen ut när jag åt frukost 10:00 - julbröd, cheddar, brittish tea. Blev typ tårögd av skenet (?) Wtf.. Glitter strös runt i mina bruna ögon och kärlek omfamnar mitt mäktiga hjärta. Tacksamhet kryper över hela min rygg med värme just nu!

God jul allesammans!

Året är snart slut nu när det är jul. Kul i vårt hus och tusen ljus. God jul allesammans! Jag önskar er allt gott i världen men även i drömmarna. I år firar jag hemma med mamma och bror plus en del av hennes släkt. Ska bli riktigt mysigt! Vi har köpt julklappar till precis alla barn som kommer. Jag har fixat julklappar till päronen också, hoppas de blir nöjda! Jag älskar själv det jag har givit dem så jag får helt enkelt hoppas. Just nu fixar jag i ordning i köket - kokar kaffe, diskar, tar fram frukost. På play är julsånger of course! Dansar mig fram överallt.
 
Julkonserten Marcus gospel hade i helgen, som jag är med i, blev inspelad. Jag ska lägga ut mitt solo här så snabbt jag kan så ni som har önskat kan få lyssna. Jag är riktigt stolt över min prestation denna gång. Darrade nästan sönder kändes det som men jag lyckades! Alla i gospeln verkligen briljerade. Jag är så stolt över precis alla och lycklig för oss. Gäst artisten detta år blev Erik Linder. Daniel Stenbaek stod för pianot också under hela tiden och som vanligt var Marcus band med oss. Fantastiska musiker! Ljuvligt och en ära att få dela lyckan med er! God jul som sagt.

Om det tystar är det vi som lyssnar, dansandes med dig

Edit: Joy Malou

Nu tändas tusen juleljus

Jag har endast redigerat fotot.
Mitt favorit julgodis är knäck med mandel Säg mig ditt? Mums
Om en vecka är det julafton! Är inte det bara lite weird? Kändes nyss som om augusti tog slut. Jag har inte lyckats känna någon större julstämning men den brukar komma kvällen innan då man känner sig som ett sprudlande barn ut i fingertopparna! I söndags blev det genrep med gospeln inför våra älskade julkonserter. Nervositeten tog dessvärre över för min del, annars gick allt hur fint som helst. Min röst viker sig också, fått någon spärr..

Julklappar.. Om jag får önska mig en ny laptop gör jag gärna det, för den jag har nu och har haft i sammanlagt fem år är helt sönder. Själv tänkte jag köpa något litet till päronen p.g.a. min icke existerande inkomst. Nästa år börjar plugget igen, nya kurser i fräscha januari, och typiskt nog så har jag fått fel info om skolan samt fel lokaler så jag är verkligen sjukt opepp på det här! Usch, har alltid otur med sånt där. Bitterfitta forever.

Ordning och reda

Jag har endast redigerat fotot.
Vad är det som ska vara så förbaskat svårt hela tiden? Det är väl bara att städa och hålla det snyggt året ut, men nej nej. Jag bara måste kasta kläder överallt precis när jag äntligen har fixat färdigt! Jag gillar att fixa och dona i alla rum här hemma, förutom i mitt eget. Varför drabbar den där ilskna ångesten mig just då av alla möjliga tillfällen.. Det tar verkligen emot. Fler som känner igen sig? BLÄ, snart är det jul. Dags att sätta igång!
Vad har ni för planer nu i jul?

F o t s p å r

Du är faktiskt vacker och klok utan världens alla bekräftelser. Du är fantastisk och underbar för att du är precis som DU är, inte bara för att någon annan säger det om eller till dig. Du bör älska dig själv utan alla andras kärlek, för det finns ingen annan som kan finnas här för dig som du själv kan. Du är din egen hjälte, för det finns ingen annan som är starkare än du för att kunna stå upp till den rollen.. Så länge de inte offrar sig själva. Låt dig själv hyllas av ditt eget hopp och låt dig själv hedras av din egen tro. Du är en vinnare utan denna stående ovation.