Som om jag är 13 år igen..

Jag trodde att jag hade glömt alla uppoffringar för alla äventyr, alla vinster för varje mål, alla resor jag gjorde med dem bästa för musiken, alla signeringar och alla konserter jag upplevde, alla skratt och alla tårar på varenda scen med skivorna och pennan i handen men ikväll minns jag allt som om jag är 13 år igen - Darin Zanyar, min första idol! Memories never die ♥
Tack för att du gjorde starten på min ungdom så berikad av liv

Vem tror du att du är?

Du nämner ditt namn om och om igen och du säger att vi brukade älska varann. Du säger att vi kallade oss för varandras höger hand. Jag minns dig inte. Du säger att vi alltid gjorde saker tillsammans, som bara du och jag förstod oss på. Vi var oslagbara, oskiljaktiga men jag minns dig fortfarande inte. Du skriker efter mitt namn, du ropar högt över hela vida världen men jag hör dig inte. Du kastar knivar efter mig när jag vänder ryggen om, precis som igår, men jag känner ingenting. Omfamna min kropp och själ, du når mig inte ens. Du nämner ditt namn om och om igen och du tar tag i min arm men jag ser dig inte ens. Du finns alltså inte. Kom tillbaka imorgon, hugg mig i ryggen och säg att vi brukade älska varann. Kalla mig för din höger hand.
© Joy malou Schubert

Don't you worry child, you're a grown up now.

När jag var liten blev jag alltid påmind om att allt skulle bli bra, ni sa att allt kommer att lösa sig en vacker dag. Än idag hör jag exakt samma sak. Nu är jag snart tjugo år gammal, jag har alltså hört detta i sjutusentrehundra da'r - När blir allt bra egentligen? När blir allt bra? Lär inte ut oss barn att himlen för oss alla har en plan.