Kära barndomsvän!

"HJÄLP!! Amanda?! HAHAHA jag hittade inte ditt huvud, inte ditt bröst! Omg omg omg, hela livet flashades förbi mig på 3 sekunder!!" Hahaha, jag älskar dig ♥ du bevisar för mig att livslycka faktiskt existerar. Du är det ärliga svaret på all kamp, all styrka. Det har du fått mig att inse ända sen vi var 7 år gamla - Ingenting är omöjligt, eller hur! Tack, älskade Amanda.

Värmen som når ditt hjärta efter dina kinder.

Fåglarna kvittrar nu samtidigt som leendet på mina läppar inte kan sluta med att fortsätta sträcka ut sig. Mamma ropar "God morgon!" högt medan hon brygger kaffe till oss i köket. Solen strålar utanför mina vidöppna nytvättade fönster. Min älskling, sängen, doftar kokos och rosblad. Sovrummet mitt skiner vitt med stänk av turkos, rosa och ljusgrönt. Jag lägger upp min trötta hand mot mitt lena ben för att kolla om min bränna finns åter att se - ja, det gör den och jag fortsätter att le! En av de vackraste mornar jag någonsin upplevt - Tacksamhet, kärlek och stolthet!
Don't wait for tomorrow to happen, you have today to do whatever you wish for
© Joy malou Schubert

"Hugg mig i ryggen"

Smärtan är evig, smärtan är konstant, smärtan är brutal men jag är starkare utan dig - det har du bevisat för mig. Varför ljuger du? Du vet att jag älskar dig och du vet att jag alltid ställer upp för dig så varför, varför - varför ljuger du? För att såra mig? För att låta bättre? För att se finare ut? Tror du att jag dömer dig? Är det vad du tror? Jag skulle aldrig döma dig, så länge du ger sanningen och även DET vet du! - vad är det som gör att du hela tiden åter och återigen förvirrar den. Det enda jag ber om är just din sanning, det vackraste du kan ge mig samtidigt som det är det enklaste i hela vida världen, inget mer men nej du kan inte. Du kan inte sluta med dina vidriga lögner. 
Minns du vad jag sa för ett år sen? Om du ljuger igen då finns det inget "oss", inget "vi", inget "du och jag". Ingenting! Jag antar att det här är slutet, för fan vad ont det gör. Jag överväger allt bra med dig för vår skull, för din skull. Jag har redan givit dig alldeles för många chanser och även fast jag vet om det så funderar jag på att ge dig ännu en chans, ännu en gång där jag förlåter och förlåter - fattar du då hur mycket, hur starkt, hur skarpt jag verkligen älskar dig? Jag lägger mitt eget liv på paus för att vårt liv ska ha sin plats och du kan inte ens säga "tack".
© Joy malou Schubert

It gave up on me..

Mitt älskade pigment har tydligen gett upp, det ser i alla fall ut så. Jag har solat varje dag nu i sommar men jag märker bara mer och mer att jag aldrig blir brun längre, till och med då jag använder Hawaiian Tropic - what's wrong with me? Haha, det här är ett i-landsproblem fast det stör mig ändå ganska mycket för vem älskar inte att vara gyllenbrun liksom. Kunde bli det på bara 1 timme förut om jag satt utomhus - buhu.
Dude, I am white as snow

Saknaden efter något så underbart.

Belle och jag bestämde oss för att ses på fredagen som varade igår, score! Det blev väldigt lyckat som vanligt med den tjejen - så himla underbart att umgås med en person som faktiskt lyssnar och ger en reaktion, även pratar tillbaka. Hon delar verkligen alltid med sig av sin fantastiska glädje, samtidigt som hon alltid tar med sig härligt skvaller och älskade minnen. Vi skrattade, tisslade och tasslade hela natten lång! Runt 03.00 fick vi ett ryck att variera tiden lite så då gick vi ut i spöregnet för att leka med kameran - rövarna var som fastklistrade.
♥ Teenage crime #Lovely Belle, thank you for being you..
Photoshoot with my lonely thoughts.

The reflection of my broken heart