S c h u b e r t ♥

Igår kväll åkte jag och min bror till Östermalm för att äta italienskt med fina pappa och hans vackra fru - de hade bokat bord på Osteria vilket visade sig vara ett utmärkt val. Det var så himla mysigt och trevligt! God mat och dessert med härligt sällskap, kunde inte bli bättre.
Sådan far, sådan son

Lita inte på någon annan än du.

Du ger ditt allra bästa. Du gör allt för dem men de gör inget för dig. De ger sitt allra sämsta för att du ska finnas där, för att du ska bära deras svaghet. Tro mig, de vet hur just du fungerar. Din styrka blir plötsligt förlorad samtidigt som de vinner större än någonsin. Om ett år sitter du kvar på den ruttna bänken framför läktaren samtidigt som hela världen och de hyllar sig själva. - Stå upp för dig själv och ingen annan! Vinn med din egen styrka och låt den styrkan bemästra deras svacka. Älska dig, hylla dig, bevara dig.
© Joy malou Schubert

Just det! Idioter.

Vad jag än gör och vad jag än säger så kallar ni mig i de flesta fall: dum i huvudet. Så länge det jag gör är för min egen skull, ja då är jag ju tydligen: helt jävla störd mentalt. Samtidigt som ni så kallade vänner gör precis samma sak och det gör ni till och med varenda dag. Är det då en synd att jag en gång per dag faktiskt ler för att jag mår bra? För att jag har lyckats med mig själv i år och inte då ler tack vare ert igår! Är det ett helvete för er att jag en gång per vecka vill ta lite tid för mig själv och inte då spendera all den tiden med er? För att jag, precis som ni, behöver få njuta av min egen ro! Är det verkligen så förskräckligt att jag en gång per månad låter mina alldeles egna välförtjänta pengar ge mig upplevelser eller saker som jag verkligen älskar och inte då dela med mig av min vinst till er? För det, DET mina "vänner" är exakt vad ni gör!
© Joy malou Schubert

Do not ever forget who you are.

I put up with your fights, I struggle through every single time. I even fight back sometimes, oh boy I have lost but I've never ever given up. I can truly say that I'm strong, for now. I look into my mirror and I can honestly say that I'm perfectly fine, for the very first time I shine so bright. Behind scars next to bruises I finally feel my heart. I can actually see how I stand up tall even though my knees feels to fall. I cry, I bleed as you can see but I, I do it for me.
© Joy malou Schubert

Powerpuff pinglorna!

Alla knäsvaga asgarv, alla fina betydelsefulla ord, alla oförglömliga ögonblick, alla klockrena minnen, alla underbara stunder, alla vackra påminnelser om att den där "en på miljonen" finns och existerar bland oss. All kärlek där emellan. Tjejer, jag vill tacka er för allt men skulle egentligen bara nämna att: Jag älskar er ♥ Glöm aldrig bort det - omfamna detta med ert minne nu, då och för alltid.

Älskade återförening med gospeln!

Jag älskar våra härliga skratt, alla fantastiska stunder och våra underbara stämmor tillsammans. Rummet sprids av ren lycka och sann glädje. Jag är verkligen överlycklig samt tacksam som får vara med i denna kör och dela detta med er - det bästa jag vet. Ni är bäst, vi är bäst! Amanda kom över precis när alla skulle börja åka hemåt, hon stannade en stund för att snacka livet med mig - awesome! I totally love you. 

"Look at her, she's the luckiest girl in the world!"

Yeah, I fucking am. Jag mår så himla bra just nu. Ända sen jag uppträdde i London med gospel kören i slutet av maj och därefter tog studenten så har jag mått fantastiskt bra! Nu ser jag inga hinder längre. Jag totalälskar min härliga familj, mina fina vänner och även mig själv denna gång. Snart uppträder jag på Riddarholmen i Stockholm - snacka om fame. Tack för allt, tjejer - ni vet vilka ni är
I love you and I will do everything to make you smile

House of Pain!

Idag följde jag med Belle för att tatueras - hon ville ha mitt stöd. Jag vet inte om jag var ett särskilt bra stöd just idag, men det hoppas jag! Hade nämligen en ganska jobbig morgon på väg till studion i Hornstull, tack vare mina fobier -.- Fast det var kul att träffa snyggingen, as usual. Nu kan man lugnt säga att jag är taggad på topp, vill helt klart fixa en egen tattoo, inte en likadan men någonting annat som också faller mig i smaken - en vacker dag, who knows.. Måste dock veta exakt vad som ska tatueras, svårt det där!
Fierce, baby