It's okay, just walk away

Jag älskar dig idag och jag älskade dig igår men jag kommer inte att älska dig imorgon, inte heller nästa år. Jag har strött mina tårar över dig när du villkorslöst sårar mig. Vi har gjort det mesta tillsammans och nu vill du splittra oss. Att gå igenom livet hand i hand, bara det tog du för givet. Jag som hoppades på att för all tid finna frid i en tid som aldrig tar slut och vet du med vem jag skulle vilja stå still med? Att finna frid i en tid som aldrig tar slut det kanske bara drömmar tillåter men det spelar ingen roll för jag vill göra det med dig och jag vet att vi en gång sa att ingenting är omöjligt. Eller hur, älskling? Men nej, jag älskar dig idag och jag älskade dig igår men jag kommer inte att älska dig imorgon, inte heller nästa år.

© Joy malou Schubert

Dags att vända blad

Det har verkligen varit både kul och intressant att följa Sofis mode - stylisterna de här två veckorna, samt att se hur allt går till! Jag har ju även fått hjälpa till. Deltagarna har varit riktigt trevliga och härliga också, vilket jag inte hade räknat med. Nästa vecka är vetskapen om vad som väntar för mig inte helt klar ännu men det blir nog kul det med. Längtar redan, hehe..


Jag filmade lite av gårdagen;
- som ett avslut för detta kapitel


P h o t o s h o o t

Allt rullar på som det ska. Den här veckan har Micke fotat åt Fitness Magazine samt Sofis mode - stylisterna igen. Jag har varit på plats jag med och hjälpt till en hel del den här veckan. Fick iaktta väldigt mycket just idag dock eftersom att det var inspelning precis som förra veckan men det har varit riktigt kul faktiskt! Träffat ett gäng mysigt folk i samma veva
- nice. Efter praktiken denna soliga torsdag tog jag en liten promenad ifrån Humlegården till Stockholm central - Skönt med frisk luft! Ibland behöver man lite tid för sig själv. Insett en sak: jag älskar att promenera i min ensamhet inne i stan!


En liten snutt av måndagen;


High five!

Vecka 45 - mode och hälsa. Den här veckan med praktiken har varit grym! Första dagen som var i tisdags, då sprang vi runt i timmar på Aftonbladet för att fota kläder samt accessoarer till Sofis mode och igår fick jag redigera alla foton med Micke. Helt klart över förväntan. Jag förväntade mig att det skulle vara kul och intressant men inte såhär pass. Visst, det kanske kan bli en aning lång tråkigt mellanåt fast det är inget jag tänker på i efterhand. I slutet av dagen går jag alltid hem med ett leende flera mil brett! Nästa vecka väntar fitness - awesome! Roligaste och absolut bästa praktikplatsen jag någonsin varit på.