Piercing narkoman

I love it! Visst smärtan hatar jag och jag är ganska känslig, men jag älskar känslan efteråt och den innan. Idag åkte jag med Jennifer till Tyron för att pierca mig, både industrial och underläppen - Awesome! Just nu har jag sammanlagt 3 piercingar, fler kommer det förmodligen inte att bli men vem vet ;)


Sommar o sol på Djurgår'n

Igår träffade jag Carol ute på Djurgår'n - Jättemysigt! Vi snackade om allt och inget i timmar, sen tog jag lite korthenne. Efter klockslaget 6 drog vi oss hemåt. Vädret var perfekt för en dag utomhus, då man bara sitter och snackar i timmar utan att egentligen komma någon vart.. Snart ska jag åka in till Gamla stan för att pierca mig! Förut gjorde jag en industrial men mitt öra blev infekterat så jag får göra om den, förhoppningsvis blir det senare idag men inget är säkert än i och för sig - Först måste jag ringa Tyron! Det kanske blir en piercing i underläppen också..


En skönhet som du växer inte på träd!Skjorta, kavaj och röda byxor (Y)Cashflöööw


Naken

Jag står här naken
Väntar fortfarande på dig

Men jag vet ju inte hur du ser ut
Så hur ska jag kunna veta när det är dags att klä på sig

Om du aldrig kommer fram
Då kommer jag aldrig heller att lära mig

Hur många män ska få röra vid mig
Innan jag äntligen får röra vid dig

Hur många kyssar ska jag ge
För att slutligen få din*Sjöng in det jag skrev lite snabbt*
Dåligt ljud igen dock, använder ju min mobil som inspelningsmanick.
Jag är ganska hes idag, men tycker faktiskt att det passar in :)

© Joy malou Schubert

FÖR VI HAR GÅTT UT TVÅAN

[Gårkvällen i bilder]

Vi var laddadeSöta cheyorHAHA, digga Saras min!Lite väl glad kanskeWupsiÄre fekka så äre.. HAHALite för söta för att inte vara med på bild mer än en gångFina AmandaTillslut så var det ju bara jag och Amanda kvar och ja,
sen kom det en okänd man fram som ville bjudadrinkar (Y)Efter en lång och härlig utekväll, med ett riktigt härligt sällskap,
slutade kvällen hemma hos AmandaMedis ♥


Allt du ser är vad du får

Jag kom hem för en stund sen.. Är ganska trött, men ska snart lägga mig. Jag måste upp tidigt imorgon, ska nämligen på ett möte runt tio slaget och senare fota en tjejkompis till mig innan hon åker iväg på sin bal. Fick dock plötsligt lust att skriva ner några rader som kom upp i tankarna, så det gör jag först!När jag vaknar upp ur en dröm så brukar jag ställa mig på min balkong och titta ut.
Jag ser dig stå vid min grind och allt jag önskar då är att du går in på min gård.

Jag vill att du öppnar upp min grind hastigt och att du stänger den hårt.
Jag går tillbaka till sängen, lägger mig förväntansfull. Hör dig smyga in i mitt sovrum.

Allt du ser är vad du får, men det är okej.
Det är okej, du vill ha mig.. Du vill ha mig ändå.*Sjöng in det jag skrev lite snabbt*
Dåligt ljud dock och jag var tvungen att nästintill viska,
eftersom att alla här hemma ligger och sover.

© Joy malou Schubert

Ett gott skratt förlänger livetHAHA, min älskade bror


©


Kvinnan i mitt liv

Jag och Jennifer träffades trots allt! Blev att snacka lite skit och sen gå hemåt. Nu har jag precis kommit hem och ska alldeles strax leta fram någon bra film som kan underhålla mig tills jag somnar. Dags att fixa en varmkopp té :) - Några förslag på filmer?


©


PS. I love you- Den här bilden är så otroligt fin på dig. Vi satt ute på min balkong
minns jag, jag tvingade dig att vara med på bild.. I miss you


©


Från karate till Jack Daniels

Det blev en himla bra kväll asså, men såklart när man har ett gäng härliga brudar med sig! Efter en stund när vi hade tagit plats i Vitabergsparken så kom det fram ytterligare ett härligt gäng som join:ade oss
- Riktigt kul faktiskt! Nä, nu ska jag ta mig en skönhetsömn och försöka ta mig upp imorgon. Det är brännboll med klassen inne i stan, i någon park skulle jag tro - C ya later! Sov så gott ♥ Puuuss


- Allt är taget med min usla mobilkamera,
not that good men det får duga!That's how we do it
Biff1, biff2SÖT cheyC00la gängetDräggMmmmmh..


Du väcker livet i mitt leende

En sak som värmer i hela min kropp, som väcker livet i mitt leende.. Det är när världens bästa mamma - Min mamma, sitter i vardagsrummet och sjunger till klirrandet på gitarren..


©


Min design

Den här designen har jag gjort själv - jag är trogen till den och trogen står jag kvar, hehe..

Välkommen till min nya blogg!

Hejsan hej!
Här om dagen bestämde jag mig för att "vända blad" - Lite spontant sådär. Jag har helt enkelt tröttnat på min förra blogg och känner starkt att jag vill starta om på nytt. Ruta ett, here we go!Jag har kallats för Joy i två år nu. Innan det, ända sen jag var liten, kallades jag för Malou. Det namnet avskyr jag än idag, alltid gjort - Så dåliga minnen, och därför tog jag beslutet om att byta namn.. Vilket också ledde till något jag inte hade räknat med alls - Ett helt annat liv, jag blev därmed förändrad som person. Som tur var gick allting åt hållet "det bättre" för mig.

Jag gick ifrån högstadiet till gymnasiet, jag kom in i den skola jag önskade, träffade så många nya vänner som jag säkerligen kommer att ha kontakt med livet ut. I samma veva fick jag hjälp med det jag behövde allra mest för att kunna fortsätta såhär positivt - Min bakgrund, det som hela tiden lyckades spöka för mig.. Ja, allt gick bra helt enkelt! Så nu sitter jag här med ett leende på läpparna - Klokare än aldrig förr.
Visst, jag har haft det bättre och jag hoppas på att det kommer en tid då jag kan se tillbaka på just den här da'n och känna att allting slutade bra.. Men just nu sitter jag faktiskt med ett leende på läpparna och framtiden är där, så låt oss göra det bästa av det här.

Varför jag inte vill finna mig själv som Malou igen - För att det skrämmer mig. Jag minns allting så misslyckat, så sorgligt. Det handlar mycket om att jag blev trakasserad vart jag än gick, av folk jag inte ens visste namnen på - Ansiktena sa mig ingenting då heller, men orden och det de gjorde la i alla fall sina spår.. Speciellt när de kom tillbaka för att göra samma sak, om och om igen.. Tillslut blev de ju en del av mig. Allting började i sjunde klass och det verkade aldrig gå mot sitt slut.
Jag var rädd, varje timme av varje dag. Jag fann fem fel på mig själv, varje minut av varje morgon. Jag försökte alltid planera på kvällarna för vad jag skulle göra dagen därefter, så att ingenting kunde gå snett. Kontrollbehov efter kontrollbehov skapade ett monster inuti mig, ett monster jag fortfarande kan se framför spegeln om jag har otur, men som jag någonstans lyckas gömma undan när jag har tur.

Först i åttan, då jag bytte skola, kunde jag luta mig tillbaks och känna mig någorlunda bra - Tack vare flera fantastiska tjejer och mina tre fantastiska lärare, som klarade av att visa mig vägen till en styrka jag aldrig känt på tidigare. Den styrka som påbörjade min resa, mot "det bättre". När jag började mitt år som etta i gymnasiet var jag livrädd, men träffade på ännu fler personer som också fick mig att skratta och må bra - Jag kallar det lycka..93-02-19
18 år ser jag bakom mig. Idag bor jag hos min mamma i Stockholm, det har jag gjort med min storebror väldigt länge nu - Kommer dock inte ihåg sen när. Vår pappa finns med i bilden, men varken jag eller min bror träffar honom särskilt ofta. Efter att vi valde bort att bo med pappa så blev det bara så, att man tappade kontakten.

Mina stora passioner i livet
Jag älskar att sjunga! Det har jag gjort sen jag var 3, om inte 2 år gammal.
Jag bär på ett stort intresse för foto och film.
Jag älskar att skriva.. Allt ifrån dikter till låtar och manus.

C ya later!